JUNIOR BRAND MANAGER

MASPEX ROMANIA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Studii superioare finalizate - specializarea marketing /studii economice
- Experienta minim 1 an pe un post similar (segmentul FMCG)
- Capacitate de analiza si sinteza
- Excelente abilitati de comunicare si lucru in echipa
- Cunostinte aprofundate privind conceptele de piata
- Creativitate, inovatie si usurinta in exprimarea ideilor
- Abilitati in managementul timpul, rezistenta la stres
- Cunostinte solide de limba engleza (scris, vorbit)
- Cunostinte solide operare PC (MS Office, Internet, platforme de social media- constituie avantaj)

Descrierea jobului

- Defineste linia strategica a brand-ului in functie de strategia companiei
- Implementeaza strategiile de marketing pentru brand-urile alocate
- Defineste caracteristicile si asigura cresterea unui brand
- Organizeaza si coordoneaza campaniile de promovare
- Urmareste vanzarile, evalueaza rezultatele campaniilor si propune activitatile promotionale viitoare
- Monitorizeaza si analizeaza activitatile competitorilor si recomanda cai de reactie
- Alte task-uri in functie de proiectele companiei.

Va informam ca aplicatia dvs este tratata cu confidentialitate. Societatea prelucrează datele dumneavoastra cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul 679/2016 (GDPR) și legislația naționala în vigoare. Datele dumneavoastră cu caracter personal la care dobândim acces în acest mod, vor fi utilizate exclusiv pentru scopul evaluării candidaturii dumneavoastră și, după caz, al comunicărilor cu dumneavoastră pe această tema. Transmiterea catre societate a aplicarii dumneavoastra la prezentul anunt de recrutare se considera ca si consimtamant din partea dumeavoastra privind prelucrarea datelor, conform regulamentului mentionat.

Descrierea companiei

Noi suntem Maspex Romania.

Suntem parte a grupului polonez Maspex Wadowice, una dintre cele mai mari companii din Europa Centrala și de Est, pe segmentul produselor alimentare. Grupul este lider incontestabil pe piata sucurilor, nectarurilor și a băuturilor răcoritoare în Polonia, Cehia și Slovacia, și un jucător important în Ungaria, România, Bulgaria și Lituania. De asemenea, Maspex Wadowice este un important producător pe piața produselor instant (cappuccino, cacao, cremă pudra pentru cafea, ceaiuri instant) în Europa Centrala și de Est.
Maspex Romania activează cu multă implicare și respect pentru consumatorii din țara noastră, încă din anul 1996. Compania s-a numit inițial La Festa Internațional, iar prima fabrică a companiei a functionat la Popești Leordeni, lângă București.
În prezent, Maspex Romania produce în fabrica sa de la Vălenii de Munte o gama variata de produse din categoriile juice, nectar, still drink - Tymbark, Tedi, Ciao şi Figo, Nestea; produse instant - gama La Festa: La Festa Cappuccino, HotChocolate La Festa, La Festa 3in1; snacks-uri dulci şi sărate – gama Salatini (Crackers, Brezels, Sărațele, Sticksuri), Rollini d’Oro, precum și pastele făinoase Arnos.
În Romania, în decembrie 2007, producătorul de paste Arnos Oradea a fost preluat de catre liderul pieței de paste făinoase din Polonia - Lubella S.A, firmă reprezentată pe piața românească de compania noastră, Maspex Romania. Din anul 2013, pastele Arnos sunt produse în fabrica de la Vălenii de Munte.
În 2013, Maspex Romania a semnat un contract pentru achiziționarea unei părți din activele firmei Pan Group (Craiova), achiziție ce a facilitat introducerea în portofoliul companiei a unor noi categorii de produse precum biscuiti sărați, covrigei, sticks-uri și rulade, printre ele numărându-se cunoscutele branduri Salatini si Rollini d’Oro.
În martie 2016 s-au finalizat toate procedurile pentru preluarea companiei Rio Bucovina, unul dintre cei mai mari producători de apă minerală naturală din România. Prin această tranzacție, Maspex Romania a intrat pe un nou segment de piață, prin brandurile de apă Bucovina și La Vitta.
Publicat 9 mai 2022 Reactualizat 16 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.