Junior Accountant - Perioada determinata

OTP Bank Romania - 1 poziție
Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Studii superioare finalizate, in domeniul economic;
  • Pasiune pentru cifre;
  • Atentie la detalii si capacitate mare de concentrare;
  • Cunostinte medii de limba engleza (vorbit, scris, citit);

Descrierea jobului

  • Efectueaza inregistrari aferente solutionatii de problem client, reclamatii, popririi si solicitarilor transmisa de catre sucursale/departamentelor din centrala ce tin de activitatatea departamentului de Evidenta Contabila
  • Contabilizează tranzactiile cu carduri prin intermediul POS-urilor instalate la comercianti
  • Procesează rezolutiile primite de la Directia Carduri privind tranzactiile in disputa;
  • Participa la operatiunile specifice de inchidere de zi, luna si de an specifice departamentului efectueaza aceste operatiuni in termenele stabilite.
Ce iti oferim:
Asigurare de sanatate si asigurare de viata;
Tichete de masa;
Zi libera cadou in luna in care te-ai nascut;

Descrierea companiei

OTP Group aniversează anul acesta 70 de ani de activitate și a devenit unul dintre cei mai mari, puternici și importanți furnizori independenți de servicii financiare din Europa Centrală și de Est care operează în țări precum Ungaria, Muntenegru, Croația, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Serbia și România. Comunitatea de aproximativ 36.000 de angajați OTP deservește zilnic peste 18,5 milioane de clienți din 11 țări.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Grup, este un furnizor integrat și auto-finanțat de servicii financiare. A intrat pe piața locală în anul 2004 și și-a propus să se poziţioneze drept o bancă universală puternică, care poate oferi pachete de servicii coerente și complete pentru clienți, atât pentru segmentul persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice care doresc să se dezvolte în plan local şi regional. Banca ocupă locul 9 după active în clasamentul jucătorilor bancari din România, cu o cotă de piață de 2,55% din iunie 2019.

La OTP intenționăm să continuăm să oferim clienților, atât companiilor cât și persoanelor fizice, nu doar produse financiare, ci și servicii bancare personalizate care să satisfacă pe deplin nevoile partenerilor noștri. Misiunea noastră este să sprijinim continuu succesul celor care ne investesc cu încrederea lor.

În acești ani, OTP și-a dovedit capacitatea de a înțelege contextul actual pe piață și a devenit un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Prin urmare, după mai bine de 15 ani de activitate pe piața locală, implementăm o transformare Agile la scară largă, adaptată la realitățile economice ale pieței și așteptările clienților din ce în ce mai complexe.

Adevărata resursă a succesului și a dezvoltării OTP este reprezentată de oamenii din echipa noastră cărora le recunoaștem meritele, îi atragem, îi dezvoltăm, le oferim calitate, profesionalism și oportunități reale de dezvoltare a carierei. Astfel, ne mândrim cu o echipă tânără, ambițioasă, dinamică și unită, aflată într-un proces de îmbunătățire continuă.

Căutăm experți, ca tine, care sunt pregătiți să aibă un impact asupra modului în care funcționează compania noastră. Așteptăm cu nerăbdare să te întâlnim!

Publicat 27 ian. 2022 Reactualizat 26 feb. 2022 Expiră 26 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.