JR Price Support Analist

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carier─â
Salariu Nespecificat
Limb─â str─âin─â
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ne dorim sa extindem echipa comerciala cu un coleg/a care sa inteleaga zona tehnica, sa fie pasionat de excel si preturi­čśŐ.
Poti fi si TU parte din echipa noastra, daca te regasesti in criteriile si responsabilitatile enumerate, iti place sa te implici si sa lucrezi in echipa!
 1. Experienta de lucru minim 1 an in ofertare in domeniul tehnic/ferestrelor PVC/Aluminiu (constituind un avantaj major);
 2. Experienta in utilizarea calculatorului: excel nivel mediu ( experienta in folosirea foi de calcul material+ manopera, formule ÔÇô adunari, inmultiri, scaderi, %);
 3. Cunostinte folosire aplicatie Winarhi (constituie atuu);
 4. Studii medii sau superioare in domenii tehnice;
 5. Cunostinte limba engleza si sau germana/franceza (nivel mediu);
 6. Capacitate de organizare a activitatii cu respectarea deadline-urilor si abilitati multitasking;
 7. Capacitate de planificare si organizare a proiectelor si timpului de lucru;
 8. Abilitati de comunicare cu diferite tipuri de colegi, inclusiv persoane din domeniul tehnic si din sales;
 9. Disponibilitate pentru invatare.

Descrierea jobului

 1. Mentii legatura pentru obtinere informatii in vederea ofertei de pret cu departamente precum: calitate, tehnic, comercial, productie si achizitie;
 2. Contribui la intocmirea ofertelor de pret si a analizei de profitabilitate pentru produsele companiei (ferestre si usi PVC sau aluminiu);
 3. Intocmesti calcule de profitabilitate si comparatii tehnice pe produse din punct de vedere pret;
 4. Intocmesti modificarile necesare pe oferte in functie de solicitarile clientului si a conducerii

Descrierea companiei

Suntem un furnizor de ferestre ╚Öi u╚Öi, specializat în comer╚Ťul cu am─ânuntul de bricolaj. Apar╚Ťinem unui grup de investi╚Ťii cu sediul în Viena, Austria. Ne mândrim cu 18 ani de experien╚Ť─â pe pia╚Ť─â. În tot acest timp am reu╚Öit s─â cre─âm o echip─â de profesioni╚Öti orienta╚Ťi spre inova╚Ťie ╚Öi performan╚Ť─â.

De╚Ťinem dou─â unit─â╚Ťi de produc╚Ťie pentru ferestre ╚Öi u╚Öi, care acoper─â 30 000 mp de spa╚Ťii de produc╚Ťie, birouri ╚Öi spa╚Ťii de depozitare. Suntem o echip─â de peste 270 de persoane preg─âtite s─â r─âspundem la cele mai înalte standarde de calitate.

Cele dou─â unit─â╚Ťi de produc╚Ťie au sediul în România ╚Öi avem o filial─â de vânz─âri în Austria. În afar─â de România, suntem prezen╚Ťi în Europa Central─â ╚Öi de Est, Belgia, Fran╚Ťa, Italia ╚Öi Austria.

Pasiunea echipei noastre ╚Öi îmbun─ât─â╚Ťirea continu─â a eficien╚Ťei proceselor vor sta la baza succesului nostru scontat.
Publicat 30 sept. 2021 Reactualizat 28 oct. 2021 Expir─â 30 oct. 2021
Nu ├«╚Ťi face griji, poate joburile de mai jos ├«╚Ťi pot fi de folos