Jr. Analist Credite Retail

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Studii superioare, de preferinta profil economic, financiar- bancar, finalizate sau in curs;
  • Cunostinte operare PC, Microsoft Office (Word, Excel), e-mail;
  • Bune abilitati de comunicare si de lucru in echipa;
  • Spirit organizatoric si capacitatea de valorificare a experientelor dobandite;
  • Experienta minima intr-un post similar este un avantaj (nu este obligatorie).

Descrierea jobului

Ce vei face, pe scurt:
  • Vei analiza documentatia aferenta solicitarilor de credit pentru persoanele fizice din punct de vedere financiar, respectand normele si procedurile interne si legislatia in vigoare;
  • Vei verifica corectitudinea datelor introduse in aplicatia informatica de analiza credite cu datele din documentele prezentate, conform procedurilor interne de lucru;
  • Vei propune spre aprobare sau respingere solicitarile de credit analizate (credite ipotecare, carduri de credit, credite de consum) conform normelor si procedurilor interne.

Descrierea companiei

Alpha Bank este unul dintre cele mai mari grupuri financiar-bancare din Grecia, cu o prezenta internationala si mai mult de 14,000 angajati in Grecia si peste hotare. Avand o retea ce depaseste 1,000 unitati in Grecia si una dintre cele mai mari rate de adecvare a capitalului din Europa, Alpha Bank Group ofera o gama larga de servicii financiare pentru clientii din segmentele retail, IMM si corporate, incluzand carduri de credit, managementul activelor, produse si servicii de investment banking, asigurari, brokeraj, leasing si factoring. De la infiintarea sa in anul 1879, Alpha Bank sustine clientii din ariile retail si business, contribuind astfel la economia tarii.

Alpha Bank Romania, ca membru al Alpha Bank Group, este o institutie financiara situata in topul primelor zece banci din tara, cu o prezenta nationala de mai mult de 25 de ani. Banca ofera o gama variata de servicii si produse inovatoare pentru clientii din segmentele retail, IMM si corporate, concomitent cu furnizarea know-how-ului si experientei necesare implementarii planurilor pentru clientii sai.

Publicat 3 mai 2022 Reactualizat 27 mai 2022 Expiră 2 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.