Job de vara pentru Studenti!

Oraș de lucru
Nivel carieră
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca esti student si vrei sa iti imbogatesti CV-ul cu o experienta in cadrul unei companii din agribusiness, te asteptam in echipa noastra!

Descrierea jobului

Poti opta pentru o pozitie in back office sau de teren:

Pe teren –ii vei ajuta pe colegi in realizarea analizelor de laborator la receptia cerealelor

Inback-office – vei fi suport in activitatea curenta a echipei - pentru comenzile ce trebuie introduse in sistem colegii nostri cu experienta iti vor fi alaturi, te vor indruma si te vor sprijini pentru a obtine autonomie in activitate.

Beneficii:
Salariu fix, tichete de masa, masina (in functie de necesitate, pentru pozitiile ce presupun desfasurarea activitatii pe teren)

Descrierea companiei

Grupul Soufflet este unul dintre cei mai mari jucatori pe piața mondială a malțului, cu 28 de locatii in Europa, Asia și America de Sud. Soufflet este un grup francez ce activeaza la nivel international in domeniul produselor agro-alimentare, fiind deosebit de performant in producerea si comercializarea orzului, a grâului și a leguminoaselor. Grupul Soufflet s-a remarcat si prin achizitia de cereale pe care le valorizeaza pe pietele internationale, prin intermediul diviziei Soufflet Négoce. In distributia de inputuri grupul se evidentiaza mai ales pe produsele marca proprie, care si-au dovedit eficacitatea inclusiv la fermierii din Romania. La Braila, in anul 2020 a fost finalizata constructia celei mai mari si mai moderne fabrici de procesare a semintelor din Europa, care a devenit deja un furnizor international de seminte tratate.

Motto-ul nostru este: Valorizam potentialul pamantului, si facem acest lucru impreuna cu fermierul si cu echipele noastre de experti din Romania si din international.
Ne mandrim cu o Divizie de Biotehnologii puternica, care aduce permanent inovatie in domeniul nostru, prin produsele pe care le creeaza.
Publicat 16 mai 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.