Javascript Team Lead

TRADEVILLE S.A. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Tradeville este cel mai mare broker dе retail din Romania, cu cel mai mare numar dе clienti si tranzactii. Avem multe platforme, multi clienti si multe proiecte interesante dе implementat.
Cautam un Team Lead care sa fie responsabil pentru livrarea cu succes a proiectelor ce tin de dezvoltari web/web APIs.
Tech stack-ul de interes pentru aceasta pozitie este compus din Javascript, Node.js, si MS-SQL.
Concret, in aceasta pozitie:
Din punct de vedere al implementarii (cca 70% din timp), te vei ocupa de proiecte/modificari atat in partea de front end, cat si pe partea de back-end.
Vei fi principala persoana responsabila pentru implementarea anumitor proiecte punctuale (la care va contribui toata echipa).
Vei fi persoana tehnica de referinta la care alti membri ai echipei de proiect vor veni pentru indrumari atunci cand au neclaritati/dificultati (proiectele noastre au in general 3-5 persoane tehnice).
Vei coordona modul si etapele de implementare ale proiectului din perspectiva tehnica.
Vei monitoriza atent modul in care proiectele se implementeaza, si vei asigura respectarea standardelor interne de calitate/performanta a implementarilor.
Vei colabora cu PM/BA in stabilirea de specificatii fezabile din punct de vedere tehnic, respectiv de deadline-uri aferente.
Vei colabora cu alti developeri seniori in a stabili directia tehnica/arhitectura produselor pe termen lung.Pentru acest rol, cautam pe cineva ce are:
Cunostinte si experienta practica de minim 5 ani in dezvoltarea aplicatiilor web, din care minim 2 ani folosind JS/Node.JS:

atat Front-end: Javascript, JQuery. Alte frameworkuri (e.g. ReactJS) reprezinta un avantaj suplimentar;
cat si Back-end – NodeJS, Express

Experienta anterioara cu SQL (preferabil MS-SQL, dar nu neaparat).
Abilitati analitice pentru a solutiona cerintele dе business intr-un mod optim.
O atitudine buna de colaborare, si abilitatea de a coordona o echipa/un proiect.
Un background educational in zona dе Automatica/IT/Inginerie/Fizica/Matematica.
Quick learner. Dispus sa inveti tehnologii noi. Atitudine proactiva.​Daca acest post ti se pare interesant, aplica si – in functie de profilul tau – te vom contacta pentru un interviu.

#refTradevilleTradeville este compania de brokeraj #1 din Romania, cu peste 25 de ani de expertiza bursiera, inovatie tehnologica, transparenta si permanenta comunicare cu clientii, concretizate prin leadership in tranzactionarea online la Bursa de Valori Bucuresti si pe unele dintre cele mai mari piete financiare din lume. Am lansat prima platforma de tranzactionare din Romania, primul si singurul ETF dedicat Bursei de Valori Bucuresti, intermediem listari si plasamente private de actiuni si obligatiuni corporative. In 2019, Tradeville a primit, din partea Bursei de Valori Bucuresti, premiul pentru cel mai activ broker de retail. Suntem o organizatie dinamica formata din colegi pasionati de piete de capital si tehnologie. Suntem brokeri, traderi, analisti, dezvoltatori software. Incurajam ideile inovatoare, colaborarea in echipa si promovam imaginatia, solutiile creative si orientarea catre client. Alatura-te echipei Tradeville si vei fi parte dintr-un grup de colegi entuziasti si ambitiosi conectati permanent la lumea pietelor financiare si a celor mai noi tehnologii mobile de tranzactionare. Pentru mai multe detalii, acceseaza: www.TradeVille.ro
Publicat 24 sept. 2021 Reactualizat 22 oct. 2021 Expiră 24 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos