Publicat 09 Iun 2019 | Expiră 10 Iul 2019

Java Developer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul trebuie sa aiba cunostinte solide de JAVA, Spring Framework, Server side Programming, Client side programming, HTML, CSS, Javascript si experienta in dezvoltarea de aplicatii web in toate etapele ei.

Descrierea jobului

Oferim job in industria telecom, cu salariu atractiv, mediu de lucru placut, intr-o compania multinationala. Sediul companiei se afla in Bucuresti, iar responsabilitatile angajatului sunt de a oferi consultanta si servicii in domeniul IT, dezvoltare de aplicatii WEB, DevOps, comunicare cu echipa in vederea gasirii celei mai bune solutii, suport.

Descrierea companiei

Compania noastra ofera servicii IT catre clienti din tara si din lume. Activitatea angajatilor nostri se desfasoara la sediul clientilor, oferim salarii peste nivelul pietei, cursuri de training in vederea dezvoltarii profesionale, activitati recreative, oportunitati de lucru in proiecte de succes.

Expirat
Java Developer  -  Eliance Group IT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close