Publicat 14 Oct 2019 | Reactualizat 13 Nov 2019 | Expiră 14 Nov 2019

IT SYSTEM ENGINEER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare IT
Experienta in administrarea retelelor
Experienta in configurare si administrare servere Windows si Linux
Cunostinte de securitatea informatiei
Abilități bune de comunicare, diplomație, lucru în echipă;
Cunoasterea limbii engleze

Descrierea jobului

Mentinerea eficienta a sistemelor informatice, administrarea serverelor și a calculatoarelor
Configurarea calculatoarelor și retelelor aferente din punct de vedere software si hardware
Formarea profesională a personalului în ceea ce priveste programele instalate
Asigură buna funcționare a sistemelor: desktop-uri, laptop-uri, imprimante, servere, telefoane mobile si fixe
Asigura securitatea informatiei

Descrierea companiei

SOFIMAT LOGISTIC PARC
Sofimat - Logistic Park este unul din liderii regionali in domeniul asigurarii suportului dezvoltarii afacerilor in parcuri logistice. Sofimat - Logistic Park va ofera posibilitatea de a inchiria hale industriale, spatii de depozitare, spatii pentru productie, platforme betonate, cladiri administrative si birouri. Dezvoltarea parcului logistic s-a facut prin ample proiecte de investii derulate in perioada 2004 - 2010. Investitiile au fost canalizate spre constructia de facilitati noi, modernizarea celor existente, cresterea confortului, a dotarilor si utilitatilor necesare derulari si gazduiriii afacerilor de succes intr-un cadru adecvat. Toate acestea clasifica Sofimat - Logistic Park drept un parc logistic de nivel european.

Politica SC SOFIMAT privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “sda.ro” sau “sofimat.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companie.
Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in cadrul companiei , realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, fi comunicate in cadrul companiei si altor departamente, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. Compania a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. personale, care vor fi stocate timp de 3 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale.
Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul companiei , va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale [email protected] sau [email protected]

Expirat
IT SYSTEM ENGINEER  -  SC SOFIMAT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close