IT Support /Helpdesk

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

-Dacă sunteți în căutarea unei provocări într-o companie care prețuiește standardele atât pentru clienții săi, cât și pentru angajați , dacă aveți o atitudine convingătoare și credeți ca comunicarea cu echipa este esențiala, acest loc de muncă este pentru dvs.!
-Suntem in căutarea unui coleg care sa ocupe postul de IT Support/Helpdesk in cadrul companiei noastre. Daca ești o persoana serioasa, ambițioasă, comunicativa, empatica te așteptăm in echipa noastră!

Descrierea jobului

Cerințe:
- cunostinte minime de Active Directory (AD)
- experiență de management Microsoft 365 (lucru practic cu: Users și Groups, Exchange, MS Teams etc.)
- cunoștințe de bază despre sisteme hardware
- cunoștințe minime de rețea, IPv4, configurație client VPN
- abilități de comunicare, planificare și organizare în cadrul echipei,
- capacitatea de a rezolva problemele sub stres,
- capacitatea de a învăța lucruri noi rapid,
- inițiativă și spirit de echipă.


Responsabilități:
- Vei asigura instalarea optima a rețelelor de calculatoare, echipamentelor IT si softurilor, conform cerințelor impuse de activitatea firmei;
- Vei răspunde de suportul tehnic (helpdesk) pentru problemele IT&C astfel încât sa asigure funcționarea optima a echipamentelor si softurilor, fără întreruperi si remedierea in cel mai scurt timp a problemelor apărute;
- Vei păstra legătura cu furnizorii de produse si servicii IT&C (calculatoare, scannere, imprimante) in vederea obținerii in timp util a produselor si serviciilor necesare bunei desfășurări a activității in cadrul companiei.

Descrierea companiei

Cordon Electronics SRL, parte a grupului international Cordon Electronics, este o companie specializata in serviciile de reparatie, mentenanta si asistenta tehnica pentru echipamentele IT si de telecomunicatii. Cordon Electronics Romania este partener service autorizat pentru o gama larga de marci din sectorul IT&C printre care amintim: Apple, HP, ZTE, Philips, Meizu, Doro, Archos, SagemCom si iRobot. Complementar cu aceste servicii de reparatie, activitatea Cordon Electronics Romania se extinde si pe zone ca solutii logistice, solutii buy-back si de reciclare, activitati de call-center, retail on-line si distributie produse IT&C.

Publicat 7 oct. 2021 Reactualizat 4 nov. 2021 Expiră 6 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos