IT Support Engineer

TAZ IT SERVICES - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Salut!
Suntem în căutarea unor noi colegi pe postul de IT Support Engineer.
Dacă ai peste 2 ani experiență în Support IT, cunoști tehnologiile Microsoft – sisteme de operare desktop și server, Active Directory, Office365, Back-up, ai cunoștințe hardware, ești cu un pas mai aprope de job.
Ne plac oamenii care comunică ușor, știu să explice și se fac înțeleși, persoanele pozitive, obișnuite să rezolve problemele.

Descrierea jobului


Îţi oferim un pachet salarial atractiv și motivant, din care nu lipsesc asigurarea privată de sănătate și programele periodice de instruire tehnică. Adaugam bineinteles si posibilitatea de a face parte dintr-o gașcă faină de profesionisti.
Să nu uităm - ne-ar ajuta daca ai vorbi limba engleza.

Descrierea companiei

Suntem o companie din Cluj cu o creștere constantă pe piața serviciilor IT, care oferă servicii de suport şi mentenanță a infrastructurii IT – desktop management, server management, network management, servicii de tip cloud în datacenter propriu – servicii hosting, VPS, colocare, disaster recovery, servicii de audit şi securitate IT. Avem peste 14 ani vechime pe piata si contracte cu peste 80 de companii.
Publicat 8 mai 2022 Reactualizat 5 iun. 2022 Expiră 7 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.