IT Specialist Slatina

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

-Absolvent/a al/a invatamantului superior in domeniu IT&C (Informatica / Automatica / Electronica / Cibernetica); studii aprofundate in domeniu reprezinta un avantaj.
-Experienta de specialitate (3-5 ani) reprezinta un avantaj;
-Cunostinte de limba EN nivel mediu (scris, citit, inteles,vorbit)
-Cunostinte legate de: Cloud Computing, Data visualization tools, Big Data si Python, reprezinta un avantaj
-Domiciliul in Slatina
-Abilitati de comunicare, relationare si project management; atitudine pozitiva, proactivitate, orientare catre client
-Disponibilitate la program de lucru prelungit si deplasari in afara tarii

Descrierea jobului


Asigura buna functionare, performanta si continua imbunatatire a sistemelor si infrastructurii IT si implementarea politicii de securitate in cadrul companiei.

Responsabilitati
• Software:
-Instalare/ configurare : Sisteme de operare Microsoft, Antivirus, Microsoft Office, aplicatii email, etc.
-Upgrade al sistemelor de operare
-Migrarea profilelor utilizatorilor
-Configurarea drepturilor utilizatorilor
-Scheduling Backups
-Virus/ Malware/ Registry Cleaning
-cunostinte de baza SAP

• Hardware :
-Instalare/ Inlocuire/ Upgrade : Memorii RAM, HDD, CPU, motherboard, video card, power supply
-HDD Data recovery
-Diagnostic hardware

• PERIFERICE
Instalare / Configurare / Reparare / Mentenanta:
-Imprimante
-Multifunctionale
-Copiatoare
-Barcode RF scanner

• INFRASTRUCTURA DE RETEA
-Cablare structurata : UTP, FTP
-Montare&configurare cabinet retea
-Instalare & Configurare echipamente Cisco: switch, Access Point, Modem

Descrierea companiei

Cu o traditie industriala de peste 140 de ani, Pirelli reprezinta unul dintre protagonistii industriei italiene, un brand global cunoscut pentru excelenta productiei si tehnologia sa de ultima generatie.

Fondata la Milano in anul 1872, societatea Pirelli este prezenta astazi in peste 160 de tari, cu 22 de unitati de productie si aproximativ 38 000 de angajati in intreaga lume, numarandu-se printre principalii producatori mondiali de anvelope si servicii asociate si singurul axat exclusiv pe piata de anvelope Pure Consumer pentru masini, motociclete si biciclete.

Ca important producator de anvelope premium, Pirelli si-a luat un angajament puternic fata de cercetare si dezvoltare, dezvoltand constant sisteme inovatoare si de inalta tehnologie pentru productia anvelopelor sale. Compania detine chiar si un centru de cercetare si dezvoltare in Italia si opt locatii pentru aplicatii in lume, cu cercetatori pasionati si dedicati, implicati in proiecte de inovare deschise, dezvoltate cu centre de cercetare din afara, universitati si producatori auto. In industria anvelopelor, Pirelli concureaza cu producatori “ Tier 1” precum Nokian, Bridgestone, Michelin, Continental si Goodyear si se remarca fata de acestia datorita pozitionarii sale exclusive pe segmentul Pure Consumer Tire, axat pe High Value. De asemenea, compania concureaza cu succes inca din 1907, in sporturile cu motor, fiind in prezent furnizorul exclusiv al campionatului de Formula 1, campionatului mondial de Superbike si al multor alte campionate din intreaga lume.

In Romania, Pirelli a investit din 2005 si pana in prezent peste 555 de milioane de euro, realizand 3 500 de locuri de munca in Slatina. Fabrica de anvelope de la Slatina – una dintre cele mai moderne fabrici de anvelope pentru autoturisme, este echipata cu tehnologie de productie non-robotizata de ultima generatie, destinata realizarii anvelopelor performante din gama Premium, unde Pirelli este lider: Winter, Uhp Winter, High-Performance, Ultra-High-Performance, Runflat si SUV.

Hai si tu sa faci parte din povestea Pirelli!

Publicat 26 apr. 2022 Reactualizat 24 mai 2022 Expiră 26 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.