Publicat 08 Sep 2021 | Reactualizat 19 Sep 2021 | Expiră 08 Oct 2021

IT Project Manager - Apps / Mobile Web

1 post

Candidatul ideal

We are looking for exceptional Project Managers with a proven track record of Project Management.

Essential Skills & Requirements:

 • Experience of delivering technical projects (Apps, Web Apps)
 • A good understanding of project management (Agile, Lean)
 • Excellent organization and planning skills
 • Experience in communication with internal teams and external clients
 • Excellent communication skills, and able to communicate at all levels, and to influence decisions, negotiating best solutions
 • Ability to manage cross-functional team
 • Ability to manage remote teams
 • Active interest in innovative mobile technologies and all things digital.
 • Experience in the gambling industry is a plus

Descrierea jobului

Project manager is responsible for end to end delivery of the Project assigned which includes the coordination and completion tasks on time within budget and within the agreed scope. You will be leading one of the existing projects and managing project resources.

Responsibilities:

 • Plan and manage project with app/mobile web technical teams
 • Liaise with both internal and external stakeholders on project updates as well as managing expectations
 • Recognize bottlenecks early making quick and intelligent decisions
 • Do what it takes so that releases are perfect
 • Work alongside product and marketing teams to maximize product potentials
 • Set up with product owners and/or external client and deliver on deadlines

What we offer:

A motivating salary in order to feel appreciated
Meal vouchers
Gift vouchers on different occasions
Referral program benefits
Private medical insurance
Transport expenses for public transport or personal car within specific limit
Location in the city center, only a few minutes away from Piata Victoriei or Piata Romana
Opportunity for professional growth and development
Multi-cultural environment experience
Fun team-buildings and social events

Descrierea companiei

REI Development Services este o companie tânără și modernă, înființată în 2016, din pasiunea și ambiția unui tânăr antreprenor, Ruben Ibgui, partener și asociat al IMO Services, compania noastră surioară stabilită la Timișoara.

Obiectivul REI Development Services este să oferim servicii de calitate partenerilor noștri, care sunt câteva site-uri importante de cazino online și pariuri sportive, cum ar fi Netbet sau Casino777 si să construim un sistem integrat de valori. Cu o experiență excelentă în ceea ce privește Serviciul Clienți, Dezvoltarea Software / Jocuri și multe alte servicii legate de industria jocurilor de noroc, REI Development Services oferă servicii la standarde ridicate.

Totul a început cu un grup restrâns de 5 persoane care au creat baza primului nostru departament de servicii pentru clienți, departamentul francez, care acorda asistență (în Belgia și Franța) pentru doi dintre clienții noștri, 777.be și netbet.fr.. Următorul proiect care a apărut a fost Marea Britanie, urmat de Italia, Germania și recent Spania. Având deja principii puternice, departamentul de Dezvoltare Software a urmat aceeași cale de evoluție, începând cu proiecte PHP și în prezent fiind extins la IT, Securitate, ISO, QA, NOC, Dezvoltare de jocuri etc.. Insa succesul REI nu ar fi fost posibil fără oameni de înaltă calitate, care sunt concentrați, hotărâți și nu se tem să înoate împotriva curentului. Suntem mândri de familia noastră REI Development! REI face parte dintr-o rețea internațională de companii, oferind angajaților noștri posibilitatea de a interacționa cu clienții și birourile din întreaga lume.

La REI avem grijă constantă de a promova valoarea oamenilor, făcând tot posibilul pentru a crea un mediu de lucru plăcut, confortabil și stabil și în același timp prestăm în mod constant servicii de înaltă calitate. Pur și simplu, suntem în permanentă legătură cu valorile cheie ale companiei noastre: grijă, performanță, transparență, echilibru și atitudine.

Alături de REI Development Services vei face parte dintr-o echipă internațională de oameni cu adevărat mișto, un mediu fără stres, langa colegi care sunt mereu cu bună dispoziție, te încurajează și te susțin. De asemenea, vă veți cunoaște mai bine colegii în timpul unor activități distractive: activități sportive și de teambuilding, noapte de film etc.

Hai in echipa REI Development Services!

IT Project Manager - Apps / Mobile Web  -  REI DEVELOPMENT SERVICES

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close