Publicat 14 Sep 2020 | Reactualizat 21 Sep 2020 | Expiră 14 Oct 2020

IT Helpdesk Specialist (program de noapte)

1 post

Candidatul ideal

- Studii superioare in curs sau finalizate;
- De preferat profil tehnic;
- Limba engleza;
- Disponibilitatea de a lucra noaptea;
- Internship sau experienta 6 luni - 1 an.

Descrierea jobului

- Acorda suport informational si tehnic utilizatorilor;
- Respecta politicile si procedurile de securitate IT;

Descrierea companiei

Suntem echipa Antena Group. Venim zilnic la birou (sau mergem pe teren) cu entuziasm, cu placerea de a lucra cu colegii si cu dorinta de a oferi celor care ne urmaresc (la TV si in online) o stare de relaxare, de a se distra si informa evadand in universul creat de noi. Cele mai importante cifre pentru noi sunt cele de audienta.

De la inceput ne-am dorit sa fim cei mai buni in ceea ce facem. Pentru asta trebuie sa fim in fiecare zi mai buni: sa experimentam, sa invatam din greseli si sa avem incredere in noi si in viitorul pe care il construim impreuna.

In momentele importante ne mobilizam intotdeauna. Pentru noi nimic nu se compara cu satisfactia depasirii situatiilor “imposibile”. Ne place sa transformam imposibilului in posibil.

http://www.intactmediagroup.ro

IT Helpdesk Specialist (program de noapte)  -  ANTENA TV GROUP S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close