Publicat 27 Aug 2007 | Reactualizat 02 Sep 2007 | Expiră 03 Sep 2007

IT HELPDESK – ITALIANĂ (BRAŞOV,RO)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Absolvent al unei facultăţi
- Italiană – nivel avansat (fluenţă n comunicarea verbală şi n scris)
- Abilităţi de comunicare şi relaţionare
- Capacitate de a explica şi a soluţiona probleme n timp real
- Pasionat de domeniul IT
- Capacitate de a lucra att n mod independent, ct şi n echipă
- Dorinţa de a lucra la nivel profesionist şi de a fi recompensat corespunzător

Descrierea jobului

- Asigurarea asistenţei tehnice IT pentru clienţii companiei
- Analiza problemelor semnalate de către clienţi şi oferirea de soluţii în timp real, prin intermediul poştei electronice şi al telefonului, în limba italiană
- Oferirea de asistenţă tehnică în utilizarea produselor ROUTE 66 pentru telefoanele mobile Nokia, SonyEricsson şi Siemens, pentru Pocket PC şi pentru Windows PC şi Macintosh PC
- Respectarea procedurilor companiei în privinţa furnizării acestui tip de servicii
- Stabilirea şi menţinerea unei bune relaţii profesionale cu clienţii
- Traducerea textelor legate de asistenţa tehnică din engleză în italiană

Beneficii:

- Conditii de lucru la standarde occidentale
- Lucru într-o echipã de profesionisti
- Posibilitatea de a vã construi o carierã
- Salariu motivant
- Primã de relocare pentru cei care nu locuiesc în Brasov
- Bonuri de masă
- Acces gratuit la bazele sportive si de recreare (piscinã, tenis, fitness, fotbal, excursii)

Descrierea companiei

CARIERA LA UN LIDER MONDIAL!

ROUTE 66 este prima firmă din lume care a realizat un produs software de navigaţie integrat în telefoanele mobile de ultimă generaţie conectate la un receptor GPS Bluetooth. Suntem unul dintre liderii mondiali pe aceasta piaţă, iar partenerii noştri sunt: Nokia, Sony-Ericsson, Samsung, Panasonic.

Produsele realizate de ROUTE 66 înglobează tehnologii de ultimă oră, adaptate nevoilor de orientare a milioane de utilizatori. Zilnic, în peste 43 de ţări de pe 5 continente, sistemele de navigaţie realizate de ROUTE 66 sunt folosite pentru a stabili rutele optime şi a ajunge mai rapid la destinaţie.

Începând cu anul 1999, ROUTE 66 este prezentă şi în ROMÂNIA. Performanţele obţinute pe plan mondial de ROUTE 66 sunt create, în mare parte, în cadrul Centrului de Cercetare-Dezvoltare Software de la Braşov.

Vă puteţi materializa experienţa şi dorinţa de dezvoltare în cadrul echipelor de programare (interfeţe grafice, procesarea bazelor de date geografice, algoritmi de rutare, procesări de imagini, aplicaţii PDA, transmisii de date wireless etc), dezvoltare aplicaţii web, IT Helpdesk, DTP& design, technical writing, resurse umane, relaţii publice.

Pentru a vă alătura uneia dintre echipele ROUTE 66 publicaţi CV-ul online pe acest site sau trimiteţi-l la careers@66.com. Pentru mai multe detalii despre compania noastră vizitaţi www.66.com.

ROUTE 66: Mai mult decât un job. O carieră!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

IT HELPDESK – ITALIANĂ (BRAŞOV,RO)  -  ROUTE 66 - Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close