IT & Facility Representative

FORTECH SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

We are looking for an IT & Facility Representative for our Oradea office, eager to leave a mark on Fortech’s story.

Join a community united by common values and explore new perspectives in your professional development. Let’s craft & grow together!

Descrierea jobului

Your Skills
  • Solid team player with a can-do attitude
  • Knowledge of Microsoft operating systems, Office suite, Mobile devices (iOS and Android)
  • A valid driver’s license (B category) is a plus
  • Experience in hardware and software troubleshooting of IT equipment (PC, peripherals, etc.) is a plus

Your Responsibilities
  • Ability to manage and preserve technical equipment
  • Pick up and send parcels, packages, and other deliverables between Fortech offices
  • Troubleshoot hardware and software related issues
  • Provide full end-user support in using IT devices and applications
  • Execute tasks on a regular basis, as part of the internal IT & Facility procedures
  • Collaborate with team members and technical staff to resolve incidents

Descrierea companiei

Cu sediul in Cluj-Napoca, suntem o companie romana de servicii software in crestere si unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de outsourcing IT din regiune.

La Fortech oferim servicii de dezvoltare de software personalizat full-stack, prin combinarea cunostintelor tehnice puternice, metodelor de livrare Agile, echipelor dedicate de software si un amestec de practici si metrici de calitate a codului rafinate de peste 17 ani de experienta.

Am inceput in anul 2003 cu o mana de ingineri de software, am crescut rapid si am ajuns de patru ori in clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA si Deloitte Technology Fast 50 al companiilor de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa Centrala si Europa de Est ( 2010, 2011, 2013, 2014 ).

Misiunea noastra este sa le permitem clientilor Fortech sa castige un avantaj competitiv prin expertiza noastra in inginerie software, extinderea echipei si capacitatea de a scala. Inca de la inceput, ne-am ghidat pasii pe trei mari valori: fiabilitate, respect si straduire pentru excelenta. Ne asumam responsabilitatea sa facem lucrari oneste pentru clientii nostri, sa le oferim respect si un mediu de incredere si deschidere. La Fortech suntem autentici, sinceri cu noi insine si cu toti ceilalti, apreciem demnitatea si potentialul si urmarim permanent profunzimea cunostintelor, eficacitatea si imbunatatirea continua.

Echipa Fortech numara 800 de ingineri in dezvoltarea de software si teste de software si este permanent in cautare de noi colegi. Ne mandrim cu o echipa profesionista, unita, pasionata si cu o experienta puternica in informatica.

Ne dezvoltam constant echipele din Cluj-Napoca, Iasi, Oradea si Brasov cu oameni pasionati si dornici sa se implice intr-o varietate de proiecte pentru a-si extinde experienta, Alaturi de noi vei creste, vei invata, vei contribui si te vei bucura de o atmosfera prietenoasa, profesionala, deschisa si respectuoasa.

Intra in marea echipa Fortech!

Publicat 9 mai 2022 Reactualizat 23 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.