Publicat 16 Dec 2019 | Reactualizat 13 Ian 2020 | Expiră 16 Ian 2020

IT CONSULTANT DE SECURITATE

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ne dorim un candidat care sa cunoasca arhitectura de retea , informatia si securitatea retelei informationale , penetraj si analiza . Care sa cunoasca teste de penetrare si vulnerabilitate a analizei . Care sa cunoasca criptografie , cultura de siguranta , sa cunoasca securitate si codificare ,scripting si sa gaseasca solutii in noua tehnologie.
Am dorii ca candidatul sa cunoasca arhitectura de retea si design solutii de securitate ale retelei informationale
OSI modelul si sa cunoasca tipurile de net, TCP/ UDP sa cunoasca tipurile de protocoale DHCP, DNS, HTTP, HTTPS si altele .

Am dori un candidat care sa aiba competenta in securitate si instrumente de monitirizare /open source ale distribuitorilor ,liderilor de piata. Sa cunoasca solutii de criptare, si sa poata face analiza aplicatiilor web, sa folosesca instrumente de scripting. Un candidat care sa aiba experienta in a face analiza de risc folosind noua tehnologie in internet of Things, blockchain.

Descrierea jobului

Locul de munca , se afla in Oslo , in Companie IT . Sunt multe posibilitati de dezvoltare a carierei pe viitor ,si posibilitatea de a participa in mai multe retele profesionale si sociale

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

IT CONSULTANT DE SECURITATE  -  CONSULTANT BEMANNINGSBEYRO OG REKRUTTERING

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close