IT Applications Operations & Security Manager

Regina Maria - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Esti potrivit pentru noi, daca ai:
Experiență în domeniul securitatii informației, tehnologiile de rețea, în special TCP / IP și instrumentele de rețea conexe;
Cunostinte solide despre sistemele de operare obișnuite ( Microsoft Windows și Linux) și a diferitelor tehnologii de securitate, cum ar fi dispozitivele de securitate a rețelei, sistemele de gestionare a identității și accesului, instrumente de gestionare a jurnalelor și evenimentelor, soluții anti-malware, IDS, WiFi, PenTesting, conformitate de securitate și programe de audit, analiză a incidentelor de securitate, IDS / IPS, VPN, WAF, NAC, AntiVirus, clasificare a documentelor / DLP, întărire a sistemului de operare, TCP / IP și captare de pachete de date, elemente fundamentale de rețea, servicii de rețea comune, vulnerabilități de rețea și modele de atac de rețea, firewall, gestionarea politicilor, aplicații de baze de date securizate, elemente fundamentale de securitate a informațiilor, inclusiv comunicații sigure, criptare și controale de compensare a rețelei și securității.
De preferință familiarizat cu produsele de securitate Cisco, BitDefender și Fortinet.

Studii de bază: Studii superioare finalizate cu diplomă de licență/ master in informatica, inginerie sau alt domeniu relevant.
Experiență profesională anterioară pe post: minim 3-5 ani ca manager operational IT sau intr-un rol similar.

Descrierea jobului

Iata cum vei contribui la reusitele echipei si care vor fi atributiile tale:

Vei participa activ la strategia de secuitate a companiei, tehnologii noi, design, framework;
Vei avea un rol cheie in proiectele celorlalte departamente prin impunerea standardelor de securitate;
Vei avea un rol cheie in selectarea si implementarea solutiilor de CyberSec;
Vei documenta, imbunatati si comunica procesele din aria de securitate cibernetica.

Responsabilitati:
Coordonezi si dezvolti echipa de securitate si echipa de administrare sisteme IT imagistica;
Sustii interviuri, evaluezi și selectezi persoane cu potențial și compatibile cu valorile Regina Maria, pentru crearea unor echipe de lucru performante;
Oferi suport în construirea de relație partenerială cu furnizorii și negociezi contracte eficiente din punct de vedere costuri.
Monitorizezi activitatea administratorilor de sisteme PACS din locatiile Regina Maria.
Implementezi principiile de imbunatatire operationala continua in aria de responsabilitate.
Identifici și furnizezi analize ale vulnerabilităților sistemelor informatice.
Propui măsuri pentru minimizarea riscurilor incidentelor de securitate cibernetică.
Dezvolti politicile/ procedurile/ standardele de securitate a informațiilor.
Gestionezi auditurile de securitate IT.
Mentii relatia cu stakeholderii interni si externi pe ariile de responsabilitate.

Descrierea companiei

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 640.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește aproape 7.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 4.5 milioane de pacienți.

Publicat 30 iun. 2021 Reactualizat 28 iul. 2021 Expiră 30 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos