IOS Junior Developer, full remote

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam un IOS Junior Developer pentru un work full remote.

1 an experienta minima in dezvoltare IOS (Swift / Objective C)

Experienta cu concepte de OOP in cel putin un limbaj de programare (Swift, Java, C++, Python)

Familiar cu diverse design pattern-uri (Singleton, Observer, Delegate, MVC, Factory)

Experienta cu un sistem de versionare (de exemplu, git)La Reflex dezvoltam produse digital ortopedice care ajuta pacientii sa previna o operatie, sau sa se recupereze in urma ei, ghidati de senzori IMU si prin protocoale de exercitii realizate cu spitale-universitati din Germania (Charite, Tubiengen).

Solutia ajuta pacientii cu probleme la genunchi, sold si in scurt timp produsul pentru dureri cronice de spate. Cude pacienti au reusit sa inlocuiasca mersul in clinica cu o recuperare mai eficienta, facuta acasa, ghidati de solutia noastra si monitorizati de un kinetoterapeut. Ne mandrim cu o solutie simpla de folosit, bazata pe doar 2 senzori, care ghideaza pacientii in 3 dimensiuni si care monitorizeaza pana la 10 parametri pentru a corecta miscarea.

Vezi produsul in video ul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=3Wa_zYECOGM

Dezvoltarea produsului a inceput in, echipa a ridicat EUR 1M+ pana acum si are contracte garantate de distributie (moq) pentru urmatorii 3 ani.

Urmeaza sa lansam produsul in Germania impreuna cu un partener strategic (unul dintre cei mai mari producatori de orteze de genunchi din zona DACH, ca a devenit si investitor intre timp). Momentan, cu primul produs lansat - durere cronica de genunchi (OA) - am terminat cu succes studiul medical, pe 60 de pacienti si am obtinut super rezultate. Suntem in proces de acceptare pentru decontarea de catre sistemul public de asigurari de acolo.

https://www.sporlastic.de/fileadmin/user_upload/Allgemein/%C3%84rzteportal/ArztCard_Sporlastic.pdf?fbclid=IwAR37wl4Yo2xEV6qoYF9_BTZfHwuBvxndY_WypuvjW0rgh0jQ_C47h26OQcE

Daca te incanta ideea de a lucra cu o solutie complexa (hardware, web, mobile, algoritmi de motion tracking) si a dezvolta un produs care are impact mare pentru pacientii care il folosesc, te asteptam in echipa noastra! (vezi canal youtube pentru testimoniale pacienti si impactul solutiei).

Aplicatia noastra IOS a ajuns destul de matura si acum trebuie sa marim viteza de dezvoltare. De asemenea trebuie sa finalizam si sa aducem la zi aplicația existenta de Android (prototip).
Publicat 1 oct. 2021 Expiră 31 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos