Publicat 11 Sep 2015 | Reactualizat 09 Oct 2015 | Expiră 13 Oct 2015

Interviuri 12-13 Octombrie - Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department – workshop angajare Marea Britanie, Elite Hospitality Jobs

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

INSCRIE-TE in timp util si participa la Worshopul Elite Hospitality Jobs UK organizat pe data de 12-13 Octombrie 2015 , program care ofera oportunitati de angajare si dezvoltare profesionala la cele mai inalte standarde de servire si preparatie culinara in hoteluri de 3-4-5 stele, gastro puburi si restaurante de fine dining (inclusiv rosettes si stele Michelin).
 
Fa primul pas in vederea unei reale oportunitati de angajare/cariera in elita ospitalitatii din Marea Britanie; participarea la workshop/interviuri este fara taxe de administrare / participare ;
 
In cadrul acestui eveniment vei avea posibilitatea de a :
-  sustine un interviu direct cu reprezentantii a peste 300 companii angajatoare din Marea Britanie
-  planifica in detaliu postul, salariu, data de start si tipul de organizatie in care doresti sa lucrezi
-  semna un contract de munca dupa interviu cu data data de start pe care o preferi ; Peste 150 joburi disponibile la acest workshop pentru personal cu experienta in industria hoteliera/restaurante  .
-  clarifica si primi raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti vis a vis de programul Elite Hospitality Jobs UK si contractul de munca .
 
FARA COMISION pentru bucatarii cu experienta in posturi de chef de partie, sous chef, head chef in restaurante gourmet si fine dining, hoteluri de 4-5 stele sau cu minim 1 an in UK; pentru aceste categorii pachetul salarial este de minim 18.000 gbp/an si poate ajunge 30.000 gbp/an .
DETALII PROGRAM: cazare asigurata  de angajator cu plata din salariu la costuri pana in 200 lire sterline/luna ; Asistenta gratuita obtinere European Accession Card (suntem singura firma care pune la dispozitie EEA card emis de Home Office, fara vreun cost suplimentar ); informare si consultant/asistenta permanenta  (telefon,skype, email, facebook); plasament personalizat; asistenta permanenta dupa angajare si garantie post plasament ; interviuri prin skype sau la sediul companiei noastre; durata plasament: in conditii ideale 3-4 saptamani de la interviu;
 
PENTRU INSCRIERE IN PROGRAM trimite prin email un curriculum vitae detaliat la office@ihrc.ro cu mentiunea participare interviuri 12-13 Octombrie 2015 . Fiecare aplicant inscris va primi prin email brosura in format electronic cu toate informatiile programului Elite Hospitality Jobs .
 
POSTURILE VACANTE disponibile pe departamente:  FOOD & BEVERAGE:  Ospatar, Barman, Restaurant/Bar Supervisor, Head Waiter/Bartender, Restaurant/Bar or Banqueting Manager, Operation Manager, F&B Manager; KITCHEN: Commis Chef, Demmis chef, Chef de Partie, Sous Chef, Head Chef, Executive Chef : FRONT OFFICE: Receptionist, Concierge Staff, Front Office Supervisor,  Assistant & Front Office Manager; Night Manager; ROOM DIVISION : Cameriste, Housekeeping Supervisor, Housekeeping Manager; Room Division Manager;  HOTEL MANAGEMENT : Hotel Manager,General Manager, Operation Manager , Duty Manager.
 
DETALII CONTRACT angajare in UK : Contracte de munca cu durata de 1 an de zile cu posibilitate de prelungire ; cazare si masa asigurata; minim 40 ore/saptamana asigurate; overtime platit + tips; Salarii de la un minim de 1011 lire sterline net/luna pentru posturi de entry level pana la 2000 – 2500 lire net/luna pentru posturi de senior si top management ;

PORTOFOLIU EXCELENT DE ANGAJATORI in tara si strainatate: Hilton, Marriott, Intercontinental, Ramada, Accor, Sheraton, Best Western, Fairmont, Elite Hotels, Ramada, Folio Hotels, De Vere Hotels, Holiday Inn, Novotel, Sofitel, Qhotels, Millenium & Copthorne hotels, Vonessen, Pride of Britain, Green King, Lock Fyne si alte sute de angajatori din Bucuresti, Romania si strainatate ; in portofoliul de clienti ai companiei noastre regasiti organizatii cu standarde de PREPARARE de 1-5 rosette si STELE MICHELIN.
 
CONTACT 
Pentru orice informatii suplimentare ne poti contacta prin e-mail, telefon, skype, facebook
Tel. fix: 031 10 21 053; 0724 384 177; 0724 38 41 ; 0722 65 66 08 
Skype: ggrecruitment
 
VA DORIM SUCCES LA WORKSHOP/INTERVIU SI IN VIITOAREA CARIERA PROFESIONALA IN MAREA BRITANIE !
 
G&G RECRUITMENT - ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – WWW.IHRC.RO 
OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS 
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSEY ISLAND – USA - GREECE
 

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Interviuri 12-13 Octombrie - Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department – workshop angajare Marea Britanie, Elite Hospitality Jobs  -  G&G International Recruitment

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close