INTERNSHIP - Specialist Implementare

certSIGN S.A. - 2 poziții
Oraș de lucru
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Departament: Implementare, Integrare și Suport

Ce vei învăța și vei face:


Studenții vor fi implicați în activitățile specifice Departamentului Implementare, Integrare și Suport, iar pe parcursul programului de internship vor primi taskuri individuale și vor participa la proiecte specifice.

Activități principale:
  • Familiarizare cu proiectele și metodologia de lucru
  • Sprijinirea echipei de vânzari și a partenerilor în problemele tehnice aferente produselor și soluțiilor software de securitate informatică dezvoltate de certSIGN
  • Implicarea în implementarea și configurarea produselor software conform soluției tehnice stabilite
  • Training cu clienții pentru produsele și soluțiile de securitate informatică oferite de certSIGN.

Criterii de selecție:
  • Student sau absolvent de informatică, automatică, electronică sau similare
  • Cunostințe de bază: sisteme de operare Windows și Linux
  • Cunoștințe sau experiență cu standarde și produse PKI reprezintă un avantaj
  • Abilități dezvoltate de comunicare și lucru în echipă
  • Abilități de comunicare cu clienții (la nivel tehnic)
  • Limba engleză – nivel mediu.

Pasul urmator:

Transmitere CV la recrutare@certsign.ro
Procedura de selecție constă într-un interviu tehnic
Programul poate fi atât part-time, cât și full time
Perioada de desfășurare: iulie – septembrie, cu posibilitatea angajării ulterioare.

Descrierea companiei

Suntem o companie românească și oferim clienților certitudinea că informațiile și identitatea lor sunt pe deplin în siguranță.

Dezvoltăm software inovativ de securitate a informațiilor și protecția sistemelor informatice. Suntem înființați în 2006 și de atunci am crescut continuu.

Noi, certSIGN, te ajutăm să protejezi informațiile electronice, de la contracte și tranzacții online pană la informații salvate pe stațiile de lucru și servere. Oferim soluții integrate atât către persoane fizice cât și către persoane juridice.

certSIGN a parcurs cu succes auditul de conformitate în raport cu cerințele Regulamentului UE 910/2014 (eIDAS), este recunoscut ca Prestator de servicii de încredere calificat la nivel european și se regăsește în European Trusted List cu o serie de servicii conforme cu legislația europeana.

La certSIGN, ne place să fim deschizători de drumuri și nu dăm înapoi în a încerca lucruri absolut noi, chiar dacă implică scoaterea din zona de confort și un efort suplimentar considerabil. Nu doar afirmăm asta, ci putem oferi exemple: implementarea semnăturii electronice pentru tot ce înseamnă documentele de resurse umane! Dosarul electronic al angajatului a fost o schimbare reală de paradigmă pe piața de HR și drept rezultat am primit premiul pentru inovație la Gala HR din anul 2016.

Suntem un partener de încredere și stabil, facem toate eforturile pentru a le oferi clienților soluții de înaltă calitate și le suntem permanent alături. Construim încredere în relația cu clienții, furnizorii și colegii noștri.

Echipa noastră este mereu dedicată excelenței, livrând produse și servicii de calitate exceptională, care îndeplinesc sau chiar depășesc așteptările clienților, nevoile comunităților și ale mediului în care ne desfășurăm activitatea.

Suntem adepții corectitudinii în relațiile cu clienții, furnizorii și angajații noștri, ne respectăm angajamentele și respectăm cele mai înalte standarde anticorupție. Interacționăm cu partenerii noștri așa cum ne dorim să fim tratați de către aceștia: corect, cu respect și profesionalism.

Echipa certSIGN a obținut cele mai importante recunoașteri ce pot fi acordate unui Prestator de Servicii de Încredere Calificat: Auditul WebTrust for CA și certificare eIDAS pentru o gamă largă de servicii de încredere. Certificatele emise de certSIGN sunt de încredere pentru browser-ele web și sistemele de operare.

Compania are peste 300 de puncte de prezență în țară. Dezvoltăm soluții de securitate cibernetică și sisteme de informații extrem de sigure și rezistente, necesare atât pentru desfășurarea activitătii zilnice, cât și pentru protejarea sistemelor critice ale clienților cheie din domeniul apărării naționale și al securitătii interne, al serviciilor bancare și al telecomunicațiilor.

De asemenea, certSIGN este primul furnizor de servicii de certificare 100% românesc, acreditat în conformitate cu Legea semnăturii electronice şi cu standardul ISO, iar certificatele pe care le emite sunt recunoscute în toate statele membre UE.

Publicat 25 iun. 2021 Reactualizat 23 iul. 2021 Expiră 25 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos