Publicat 28 Apr 2021 | Reactualizat 26 Mai 2021 | Expiră 29 Mai 2021

International Trade Specialist

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cunosti o limba straina (GERMANA, ENGLEZA, UCRAINEANA, RUSA sau ITALIANA) la un nivel avansat (minim B2)?
Esti dornic/a sa ai o cariera in Comerțul Internațional B2B ?
Ti-ar placea sa lucrezi intr-un mediu multicultural si dinamic?
Atunci hai alaturi de noi!
Căutăm o persoana cu atitudine proactivă și spirit de inițiativă pentru proiectul nostru B2B, dornica sa accepte oportunitatea ce implica activitatea la sediul nostru din Iasi.

Descrierea jobului

Identificarea si dezvoltarea portofoliului de clienti activi in zona alocata ;
Negocierea condițiilor de cumpărare cu furnizorii (preț, cantitate, termen de plată, condiții transport) cu respectarea condițiilor impuse de către seful de produs;
Urrmărirea procesului de achiziție;
Participarea la conferințe, prezentări de firme, târguri de specialitate;

Descrierea companiei

Ce ne recomanda? 14 ani de experiență in comert international, peste 750 de colegi în 12 sedii din România, Republica Moldova, Polonia, Bulgaria, Ucraina, Tunisia şi Cipru si peste 20 de proiecte cu expunere internaționala

Ce ne definește? PERFECTIONAREA CONTINUA şi IMPLICAREA. Punem aceste valori în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică. Tot ce îți trebuie este dorința de a reuși. Nu te putem ajuta cu asta, dar cu restul ... Da, putem!

Inca nu te-am convins ? Iti mai putem spune ca avem un partener strategic în training – DARE ACADEMY, o academie comerciala care te va ajuta sa iti dezvolti competentele de negociere si comunicare.
Cei selectați vor urma 4 săptămâni de antrenament, probe și selecții alături de echipa noastră de antrenori. Evaluările pe parcurs îi vor reține pe cei mai pregătiți. La final, olimpicii se vor alătura echipei Veo de specialiști în comerț internațional.

Ce zici, te-am convins ? Aplica aici sau trimite-ne CV-ul la adresa carieretrade@veoworldwide.com.

Expirat
International Trade Specialist  -  SC DARE TALENT DEVELOPMENT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close