Publicat 26 Mar 2021 | Reactualizat 25 Apr 2021 | Expiră 26 Apr 2021

International Trade Specialist, Brasov 23-24 April

30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal

Cunosti o limba straina (GERMANA, ITALIANA, SPANIOLA, MAGHIARA) la un nivel avansat si ai cunostinte medii/ avansate de limba engleza?
Esti dornic/a sa ai o cariera in Comerțul Internațional B2B ?
Ti-ar placea sa lucrezi intr-un mediu multicultural si dinamic ?

Descrierea jobului

Descrierea jobului

Identificarea si dezvoltarea portofoliului de clienti activi in zona alocata ;
Negocierea condițiilor de cumpărare/ vanzare cu furnizorii (preț, cantitate, termen de plată, condiții transport) cu respectarea condițiilor impuse de către seful de produs;
Urrmărirea procesului de achiziție/ vanzare ;
Participarea la conferințe, prezentări de firme, târguri de specialitate;

Ce oferim ?

Formare la nivelul companiei prin 4 saptamani de training si 8 saptamani de coaching, plus reale oportunități de dezvoltare a unei cariere intr-un mediu profesionist ;
Pachet salarial atractiv (salariu fix+ beneficii+ bonusuri de performanta) ;
Program: L-V, 9 :30-18.00;

Descrierea companiei

Ce ne recomanda? 14 ani de experiență in comert international, peste 750 de colegi în 12 sedii din România, Republica Moldova, Polonia, Bulgaria, Ucraina, Tunisia şi Cipru si peste 20 de proiecte cu expunere internaționala

Ce ne definește? PERFECTIONAREA CONTINUA şi IMPLICAREA. Punem aceste valori în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică. Tot ce îți trebuie este dorința de a reuși. Nu te putem ajuta cu asta, dar cu restul ... Da, putem!

Inca nu te-am convins ? Iti mai putem spune ca avem un partener strategic în training – DARE ACADEMY, o academie comerciala care te va ajuta sa iti dezvolti competentele de negociere si comunicare.
Cei selectați vor urma 4 săptămâni de antrenament, probe și selecții alături de echipa noastră de antrenori. Evaluările pe parcurs îi vor reține pe cei mai pregătiți. La final, olimpicii se vor alătura echipei Veo de specialiști în comerț internațional.

Ce zici, te-am convins ? Aplica aici sau trimite-ne CV-ul la adresa carieretrade@veoworldwide.com și vei fi invitat la unul dintre evenimentele de recrutare Dare International Trade Academy. Ne vedem in curand !

Expirat
International Trade Specialist, Brasov 23-24 April  -  SC ONE RECRUTEMENT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close