Internal Controls - Auditor

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Qualifications:
  • Bachelor’s degree in Finance or Accounting.
  • 2-3 years related in Financial/Operational Audits or Controls Testing.
  • 1-2 for the junior years max experience
  • Fluent in English
  • Good understanding of Business Controls. SOX prior knowledge is a plus.
  • Any International Accounting Certification is a plus.
  • Strong written and verbal communication skills, including the ability to present complex information in a simple, understandable manner to all levels of organization, including management.

Descrierea jobului

If you are interested in our opportunity, find out more below:

The position will assist with assessement of the internal controls across the enterprise. This includes partnering with other functional area areas to maintain documentation of business processes and key internal controls; assigning, performing, and reviewing tests of controls; and following up on control issues to ensure compliance with policies and procedures.
• Sarbanes Oxley Act and 404-Certification for Business Processes is a primary focus of this position.
• Assist with internal control risk assessments and remediation/design implementation of controls.
• Coordinate and deliver SOX testing: walkthroughs and operating effectiveness testing.
• Review processes in order to identify weaknesses, strengthen the control environment and drive consistency and accuracy across the functions.
• Perform analysis and review of transactions with a strict adherence to GAAP, SOX compliance, and/or department policies.
• Perform self-assessment SOX testing.
• Participate, manage and deliver other finance or controllership projects;
• Document results of testing and control deficiencies in Garrett GRC system;

Descrierea companiei

Lăsați talentul sa zboare cu Garrett!

Garrett este un furnizor de tehnologie de vârf, care permite vehiculelor să devină mai sigure, mai conectate, eficiente și ecologice. Conducem dezvoltarea de soluții inovatoare și diferențiate care permit industria transporturilor să redefinească și să avanseze în continuare mișcarea. Creăm sisteme de supraalimentare electrică, alimentare electrică și vehicule conectate, ajutând industria auto să facă față provocărilor vieții din secolul 21.

Numele Garrett evocă chiar originile tehnologiei turbo, când antreprenorul și inginerul Cliff Garrett a dezvoltat un turbocompresor pentru un tractor pe șenile Caterpillar D9 în 1954. Astăzi, sistemele noastre turbo stimulează 100 de milioane de mașini și camioane din întreaga lume, iar tehnologiile noastre sunt aplicate la aproximativ 100 de modele noi de vehicule în fiecare an, pe benzină, motorină, electrică și celule de combustibil.

Amprenta mondială Garrett include cinci centre de cercetare și dezvoltare, 13 instalații de inginerie apropiate de clienți și 13 unități de producție. Inovațiile noastre de top la nivel mondial, inclusiv turbine cu geometrie variabilă, compresoare dual-boost, rotoare cu rulmenți cu bile și comenzi acționate electric - continuă în noua eră electrificată a industriei auto.

Pe măsură ce adoptarea vehiculelor hibride și cu baterie completă crește, inginerii Garrett dezvoltă nu numai tehnologii sinergice de creștere asistată electric și de generare a energiei, ci și aprofundează integrarea electrică, comenzile software și senzorii avansați. Compresorul nostru inovator TwoStage pentru motoarele cu celule de combustibil fuzionează expertiza aerospațială și auto și se află în fruntea viziunii pentru zero emisii de țevi de eșapament. În același timp, capacitatea vehiculului nostru conectat asigură securitatea cibernetică, întreținerea predictivă și sistemele de diagnostic și prognostic care susțin un viitor în care vehiculele sunt conectate, autonome, partajate și sigure de utilizat.

Experiența, talentul și mentalitatea lui Garrett creează condițiile pentru sistemele diferențiate de înaltă performanță cerute de industria auto. Portofoliul nostru de tehnologie oferă clienților un avantaj competitiv și o experiență mai bună pentru consumatori.

Scopul Garrett este ca munca angajatilor să fie mai mult decât un simplu loc de muncă - suntem începutul unei călătorii pline de oportunități. Îi ajutăm pe toți oamenii noștri să țintească sus, oricare ar fi punctul lor de plecare, originea, cultura, experiența lor.

Oamenii Garrett sunt în mod firesc pasionați de ceea ce fac, așa că alatura-te echipei noastre!

Publicat 22 oct. 2021 Reactualizat 19 nov. 2021 Expiră 21 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos