Internal Auditor

SC ARCTIC SA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

University degree preferably in Economics, Business or Engineering;
2 - 5 years of professional experience in internal auditing, financial auditing, audit/risk and controlling;
Advanced English level;
Advanced MS Office (Word, Excel, PowerPoint);
High degree of independence and willingness to carry out structured audit plans;
Excellent communication skills;
Entrepreneurship & ownership;
Analytical mind and problem solving skills;
Self-motivation, strong organization and follow up skills;

Descrierea jobului

Conducts audits on company’s processes & functions and special audits & investigations;
Prepares internal audit reports according to internal audit work results and makes necessary corrections according to Internal Audit directives;
Consults the audit results with the audited functions;
Evaluates the potential for the occurrence of fraud, and analyzes how the organization manages fraud risk through risk assessment and audit planning;
Continuous development of process know-how and methodological skills for all kind of process audits;
Tracks actions of the audit findings;
Visits Gaesti & Ulmi Plants and other company locations to audit and plan special projects;

Descrierea companiei

Cu o istorie de aproape de jumatate de secol, Arctic este cel mai mare producator de electrocasnice din Romania si din Europa Continentala, fabrica de aparate frigorifice de la Gaesti producand pana in acest moment 36 de milioane de frigidere. Povestea de succes a unei companii puternice precum este Arctic nu poate trece testul timpului daca nu este sustinuta de o echipa matura si unita. In cadrul companiei Arctic lucreaza peste 4.400 de angajati consolidati intr-o echipa puternica, dedicata si experimentata.

Arctic investeste constant in dezvoltarea echipei si in imbunatatirea conditiilor de munca, dar si in programe de dezvoltare profesionala pentru angajati. Strategia de resurse umane a companiei include: instruirea si dezvoltarea profesionala, comunicarea interna, managementul performantei, planurile de succesiune, mobilitatea ocupationala interna si internationala, sanatatea angajatilor si securitatea muncii.

Sistemele si practicile de resurse umane Arctic sunt integrate si in conformitate cu politicile si aplicatiile de resurse umane ale Grupului Arçelik si Koç. Misiunea Arctic este de a continua sa dezvolte si sa consolideze echipa pentru a mentine pozitia de lider pe piata si a pastra standardele ridicate impuse in ultima jumatate de secol.

Suntem constienti de responsabilitate pe care o avem in calitate de jucator major al pietei de electrocasnice si de aceea respectul pentru angajati, pentru clienti si pentru actionari este si va fi intotdeauna prioritar. La Artctic intelegem nevoile de zi cu zi ale oamenilor si dezvoltam fiecare produs motivati de gandul ca putem schimba in bine viata a milioane de clienti.

Hai si tu in echipa Arctic!

Publicat 17 sept. 2021 Reactualizat 12 nov. 2021 Expiră 14 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos