Intern Electronical Technician

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Facultate profil electronica/ automatizari;
  • Cunostinte despre programarea automatelor programabile (PLC Step 5 si Step 7), constituie avantaj;
  • Cunoasterea limbii engleze, nivel mediu.Descrierea jobului

  • Detectarea si rezolvarea eficienta a defectelor accidentele aparute la instalatiile din aria de responsabilitаte, actionand pentru minimizarea duratei interventiei si prevenirea reaparitiei aceluiasi defect;
  • Comunicarea eficienta si clara a stadiului lucrarilor planificate sau agreate cu seful direct si solicitarea explicita a ajutorului acestuia atunci cand este cazul;
  • Comunicarea cu membrii echipei pentru informarea acestora despre problemele aparute si pentru a lucra impreuna la rezolvarea acestora (completare logbook electric si electronic);
  • Verificarea lunara a functionarii corecte a interlock-urilor montate pe masini pentru a preveni posibilitatea aparitiei accidentelor.

Descrierea companiei

British American Tobacco (www.bat.com) este o organizaţie globală lider pe piaţă cu o istorie consacrată cu un viitor promiţător şi dinamic. Multumita angajaţilor noştri am continuat să ne dezvoltăm şi să depăşim aşteptările într-o piaţă foarte complexă şi plină de provocări.
Scopul nostru este sa devenim cea mai de succes companie din industria tutunului în toate pieţele noastre prin furnizarea de produse excelente; oferind încrederea şi responsabilitatea aşteptate de la mărcile de consum global.
Dacă aveţi talentul şi motivaţia să fiti parte din acest succes veţi descoperi că suntem interesati sa va sustinem in atingerea potenţialului dvs. maxim.
Publicat 24 mai 2022 Reactualizat 21 iun. 2022 Expiră 23 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.