Publicat 11 Mai 2019 | Expiră 04 Iun 2019

Instructor (coregraf) de dans sportiv si populare - 3 ore/zi

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Scoala de Dans social DAnceTime angajeaza 2 instructori de dans, profesori sau coregrafi pe dans sportiv si unul pe dansuri populare.

Te definesc carisma, bunul simt si doresti sa impartasesti oameniilor din experienta ta ca dansator, profesor sau instructor de dans? Vrei sa ai un program flexibil de 3 ore/ zi/ 3-4 zile/ saptamana?

Cerinte pentru dans sportiv:
- persona flexibila, comunicativa, sociabila;
- cu rabdare si spirit pedagogic;
- cu experienta adulti si sau copii (dupa caz);
- participant/a la competii de dans sportiv;
- dansator legitimat de FRDS (minim clasa D) pentru dans sportiv,
- constituie un plus cunostinte aprofundate pe alte dansuri (salsa, bachata, tango argentinian) in afara dansului sportiv;


Cerinte pentru dans popular:
idem dans sportiv. Se solicita si sa fi fost membru al unui Ansamblu.

Descrierea jobului

Pentru dans sportiv: v-a preda elemente din dans sportiv&latino (Salsa, Bachata etc) la nivel social la adulti si poate la copii 4-14 ani.

Pentru dans popular: preda elemente din dansuri populare pentru miri si la grupele de adulti.

Program: 3-4 zile/saptamana preponderent dupa amiaza, dupa 17.00.

Se ofera bonusuri pentru indeplinirea obiectivelor si reinnoirea abonamentelor. Se ofera un mod de lucru in grupe cu numar mic de cursanti pe grupa (10 cursanti). Sala de dans este usor accesbila si amplasata central.

Descrierea companiei

Bucura-te! Danseza! Fa din dans un stil de viata! DanceTime are sloganul "Miscare + Relaxare la Superlativ!" si cursuri de dans de calitate pentru copii, adulti, tineri si adolescenti cu instructori excelenti.
Scoala de Dans DAnce Time a fost infiintata in anul 2005. O scoala de dans intima caracterizata prin numarul mic de persoane ce se gasesc in fiecare grupa (sase), prin sistemul de lucru si modul de predare conform metodei DAnceTime, de la simplu la complex, cu imbinari de cunostinte din pedagogie, streching, aerobic, dans sportiv, modern, tango argentinian si ...psihologie & parapsihologie.
La noi poti gasi cursuri de dans sportiv, Salsa, Bachata, Samba, Cha-cha, Rock`n`roll, Tango Argentinian, Valsuri si chiar Dansuri populare din diverse zone ale tarii. Totul in grupe de maxim 10 persoane, ca in nici un loc in Bucuresti, in sali excelente cu instructori dansatori profesionisti cu experienta de cel putin 10 ani in arta dansului.

 • Servicii oferite de DAnceTime:
  - cursuri dans adulti, dans sportiv, tango argentinian, dansuri latino salsa, bachata, merengue
  - lectii particulare cu instructor personal
  - cursuri de dans copii
  - dansatori/ showuri petreceri
  - cursuri de dans speciale pentru nunta
  - cursuri pentru corporati
  - zumba
  - pilates

Expirat
Instructor (coregraf) de dans sportiv si populare - 3 ore/zi  -  Sc Diferit Consulting Srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close