Instructor Auto

BALTIC DISTRIBUTION GROUP SRL 3 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Persoana sociabila, dinamica, cu spirit de echipa, orientat catre succesul echipei.

Descrierea jobului

DESCRIERE

Dacă îți place idea de a cunoaște oameni noi în fiecare zi și de a-i învăța pe altii abilități valoroase de viață, atunci o carieră cu BDG Scoala de conducatori auto, ar putea fi solutia perfectă pentru tine.

CUM DEVII INSTRUCTOR AUTO CU SCOALA DE ȘOFERI BDG?

Nu este necesară nicio experiență anterioară ca instructor pentru a face parte din echipa BDG – tot ce aveți nevoie este o pasiune pentru predare și o dorință de a-i învăța pe altii sa dobandeasca noi abilități.

1.Daca ti-ai obtinut deja atestatul de instructor este un avantaj, avand posibilitatea sa incepi procesul de perfectionare alaturi de noi imediat.

2.Daca nu ai atestatul, nu este nici o problema, te ajutam noi sa il obtii.

Odată ce vei incepe sa profesezi, îți vei da seama că există tot felul de beneficii precum:

*Orar de lucru flexibil

*Mediu de lucru placut

*Echipa tanara si ambitoasa

*Oportunitati de avansare

CE OFERIM?

Nu ne vom rezuma doar la a oferi indrumari – echipa noastră de specialiști, care are o experiență de peste 20 de ani in educatie rutiera, vă va ajuta să vă puneți pe drum noua carieră și să deveniti cel/cea mai bun/a in ceea ce faceti.

Pachetul salarial: Garantam ca este cel mai bun pachet salarial net din industria de profil.

Posibilitati nelimitate

Fiind in continua dezvoltare si ascensiune, oportunitatile sunt nelimitate avand posibilitatea sa te perfectionezi alaturi de noi si sa oferi pregatire pentru orice categorie. Totodata daca printre abilitatile tale se numara si cele administrative, vei avea ocazia sa optezi pentru o cariera in administratie.

Dacă ești gata să începi o cariera sigura si sa faci parte din Super Echipa BDG, nu ezita sa ne trimiti CV-ul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Descrierea companiei

Grupul nostru are o istorie in domeniul educatiei si transporturilor cu o fundatie de aproape 30 ani iar la nivel de echipa administrativa o experienta mixta (combinata) de peste 100 de ani.

Desi in trecut serviciile noastre au fost adresate unui anumit segment de piata in ultimii 5 ani politica companiei s-a ajustat vazand problemele cu care se confrunta comunitatea in acest sector si dorim sa aducem aportul nostru de profesionalism si experienta la o dezvoltare integrata prin oferirea unei educatie de calitate in domeniul rutier si nu numai.

Astazi, misiunea si valorile noastre sunt ceea ce consideram noi a fi o redefinire a unui proces educational, transformand totul in, inspiratie pentru dezvoltare si servicii duse la nivel de excelenta.
Publicat 29 Sept. 2022 Expiră 29 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.