Instalatori tehnico-sanitari apa si gaze, electricieni

HUMICLIMA EST S.A.U - 20 poziții
Tipul job-ului
Salariu 1700 EUR
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideal trebuie sa corespunda urmatoarelor cerinte:
-minim 5 ani experienta dovedita in domeniu;(de precizat in C.V. codul de identificare fiscala al societatiilor unde a desfasurat activitatea anterior)
-seriozitate;
-deschidere spre a invata lucruri noi.

Descrierea jobului

Compania Humiclima Est S.A.U , cu sediul in Spania, cauta instalatori tehnico-sanitari apa si gaze si electricieni, pentru proiect in Guadalupe(Caraibe), pentru o perioada de 6 luni. Proiectul presupune construcția noului centru de spital universitar de ultimă generație în Pitre / Abymes(Hospital CHU).
Responsabilitati:
-montaj sali tehnice de pompare;
-montaj panouri solare;
-montaj sali tehnice contra incendiu.
Beneficii;
-contract pe o perioada de 6 luni;
-cazarea asigurata de catre companie;
-bilet dus-intors;
-salariul net(variaza in functie de experienta):1700 Euro + 500 Euro (norma hrana)+ore suplimentare

Descrierea companiei

Compania HUMICLIMA infiintata în Insulele Baleare (Spania) este una dintre companiile internaționale cu cea mai mare experiență și capacitate pentru proiectarea și executarea oricărui tip de instalație în unități hoteliere. Ca o consecință a acestui fapt și datorită realizării de proiecte în multe țări, Humiclima este astăzi o companie completă de servicii pentru construcția de echipamente, cu experiență și capacitate de a întreprinde toate tipurile de facilități oriunde în lume pentru sectoarele turistice. administrativ. Astfel, avem pentru clienții noștri cea mai largă gamă de servicii, de la sisteme avansate de climatizare care permit economii maxime de energie, instalații electrice și hidraulice echipate cu cea mai modernă tehnologie, echipamente hoteliere adaptate tendințelor actuale în turism sau un sistem de monitorizare a energiei consum care propune măsuri care vizează economisirea, printre multe altele. Și toate acestea cu garanția noastră de întreținere cuprinzătoare a instalațiilor odată ce proiectul este finalizat, pe care îl realizăm cu sprijinul instrumentelor avansate de control și supraveghere prin sisteme informatice și respectând cele mai exigente standarde de calitate și respect pentru mediu.

Publicat 20 oct. 2021 Reactualizat 17 nov. 2021 Expiră 19 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos