Publicat 16 Mai 2019 | Reactualizat 13 Iun 2019 | Expiră 16 Iun 2019

Instalator ventilatii / termice / climatizare

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Firma noastra efectueaza lucrari dе montaj instalatii dе incalzire/climatizare/ventilatie in Romania si in exterior (Germania, Anglia, Irlanda...).
Candidatul trebuie sa aiba disponibilitate la deplasari in tara si in strainatate. Deplasarile nu dureaza mai mult dе 3 saptamani.
Angajatii din provincie beneficiaza dе cazare gratuia. Se oferta loc intr-o camera cu 2 paturi, bucatarie si grupuri sanitare comune intr-un imobil nou, construit in 2018.

Programul dе lucru este flexibil, in functie dе lucrarile contractate.

Exista bonusuri/beneficii suplimentare pentru lucrari mai complexe/speciale care necesita o implicare mai puternica din partea Dvs.

Descrierea jobului

Beneficiаti de:

  • diurna (minim 50,-RON/zi) pentru lucrаrile cаrе implica deplаsаri in afarа Bucurestiului (in tаra), trаnsport decontat la / dе lа sediul firmеi.
  • diurna (minim 25,- RON/zi) pentru lucrarilе cаre implica deplasari in afara Bucurestiului dar cu intoarcere in aceeasi zi inapoi.
  • plata dubla pentru orele suplimentare prestate.
  • diurna (80-140 Euro/zi muncita) pentru lucrari in afara tarii. Transport si cazare asigurate de firma si bonusuri in functie de realizari.
  • asigurare medicala suplimentara pentru perioada petrecuta in afara tarii.
  • exista posibilitatea de angajare la firma partenera din Germania.
  • calificare la locul de munca platita de firma.
  • obtinerea de certificate de calificare prin urmarea de cursuri platite de firma.
  • echipament de protectie si lucru calitate superioara importat din Germania.
  • masina si telefon de serviciu decontat 100% pentru sefii de echipa.

Descrierea companiei

La RADA instal ne dedicăm furnizării celui mai bun climat de lucru sau relaxare atat pentru spațiile industriale cat și pentru cele rezidențiale.
Furnizam produse și servicii in domeniul incălzirii/răcirii/ventilării de hale, depozite, corturi, service-uri auto etc. De asemenea, oferim soluții și echipamente pentru sisteme de exhaustare, filtrare, umidificare sau dezumidificare pentru spații de producție unde este necesară o atmosferă foarte bine controlată.

Prin experiența noastră și a partenerilor noștri din Europa pe care ii reprezentăm pe piața din Romania, putem crea sisteme de incălzire/răcire/ventilare pentru toate tipurile de aplicații: fie că este vorba de climatizarea unui spațiu de birouri, ventilarea unui laborator sau că se dorește incălzirea omogenă și echilibrată a unei hale, specialiștii noștri proiectează, comercializează, montează și instalează cel mai bun echipament.
Calitatea serviciilor de proiectare, montaj și service se ridică la calitatea germană a echipamentelor pe care le comercializăm in Romania. Auditurile constante ale furnizorilor pe care ii reprezentăm pe piața din Romania ne-au impus un standard ridicat al serviciilor apropiat produselor pe care le comercializăm. Know how-ul pe care il punem la dispoziția clienților combină profesionalismul și rigurozitatea germană cu flexibilitatea unei companii de mărime medie. Tratăm fiecare proiect nou ca pe o aplicație unică, iar abordarea noastră flexibilă inseamnă că ne place să creăm și să furnizăm cea mai bună soluție pentru fiecare aplicație.

Expirat
Instalator ventilatii / termice / climatizare  -  RADA instal srl - Reprezentanta KROLL Germania in Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close