Instalator utilaje in industria farmaceutica- Dep. Tehnic

ZENTIVA SA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Experiență profesională de minim 2 ani într-un domeniu similar (instalații de dedurizare, osmoza, purificare si distilare apa)
 • Calificare de sudor pentru suduri de tip MIG-MAG si TIG reprezintă un avantaj
 • Studii medii tehnice sau calificare tehnică de specialitate;
 • Atenție la detalii, ordonat, organizat;
 • Aptitudini pentru lucrul în echipă;
 • Persoana dinamica, responsabilă cu bune abilitați de organizare si planificare;
 • Spirit de lucru in echipa; disponibil pentru intervenții in site in funcție de gravitatea problemei;
 • Citirea și înțelegerea proiectului tehnic al instalațiilor

Descrierea jobului

 • Efectuează intervenții pentru reparațiile si întreținerea echipamentelor si utilajelor din departamentul Producție (instalații de dedurizare, osmoza, purificare si distilare apa)
 • Abilitați de identificare si soluționare a problemelor apărute la sistemele mecanice, pneumatice si hidraulice ale echipamentelor si utilajelor
 • Înregistrează operațiile in registre conform reglementarilor interne;
 • Efectuează operații de curățenie conform regulilor si procedurilor interne;
 • Asigura pregătirea, montarea si demontarea accesoriilor si pieselor de schimb pentru echipamente.
 • Executa activitățile de întreținere preventiva/ predictiva a echipamentelor si toate activitățile conexe, cu respectarea cerințelor RBPF (Reguli Buna Practica farmaceutica) si Protecția Muncii.
 • Verificarea respectării parametrilor funcționali ai diferitelor componente ale instalației.

Descrierea companiei

Zentiva România este parte a Grupului Zentiva, unul dintre cei mai importanți producători de medicamente generice din Europa. Grupul deține unități de producție la București și la Praga. Fabrica din România funcționează neîntrerupt din 1962, de la fondarea sa. În prezent, Zentiva România este cel mai mare producător de medicamente generice cu prescripție de pe plan local, în volume vândute. (conform IQVIA dec.2019).

Alături de echipa dedicată de peste 3 000 de persoane și rețeaua de fabrici – inclusiv fabricile emblematice din Praga și București – ne străduim să fim campionii medicamentelor generice din Europa, pentru a sprijini mai bine nevoile zilnice de asistență medicală ale oamenilor. Credem că sănătatea trebuie să fie un drept și nu un privilegiu. Mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de acces mai ușor la medicamente de înaltă calitate și la asistență medicală. Pentru a îndeplini această misiune , Zentiva România continuă să angajeze.

Avem nevoie de cei mai buni oameni, pasionați si talentați. Suntem o companie cu o cultură centrată pe oameni, un mediu de lucru în care membrii echipei se simt împliniți, respectați, apreciați și mândri de istoria companiei și de evoluția sa. Oferim un mediu de lucru dinamic, cu oportunități de dezvoltare profesională și o atmosferă de lucru care încurajează activ inovația și proactivitatea. Susținem dezvoltarea profesională a colegilor în cadrul organizației – pozițiile disponibile sunt mai întâi ofertate intern, susținem evoluția pe orizontală și pe verticală, în alte departamente și le punem la dispoziție membrilor echipei programe de training, dezvoltare și perfecționare.

Iti doresti sa faci parte dintr-o companie internationala cu traditie si sa activezi intr-un mediu dinamic care iti ofera posibilitati reale de dezvoltare?

Hai in echipa Zentiva!

Pentru noi, oamenii sunt adevarata sursa de prosperitate a companiei si impreuna cu ei ajutam la imbunatatirea calitatii vietii.

www.zentiva.ro

Publicat 24 iun. 2021 Reactualizat 22 iul. 2021 Expiră 24 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos