Publicat 03 Oct 2019 | Reactualizat 31 Oct 2019 | Expiră 03 Nov 2019

Instalator termice/climatizare/ventilatie - 600-1000 euro

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Firma noastra efectueaza lucrari de montaj instalatii de incalzire/climatizare/ventilatie in intreaga tara si in exterior (Germania, Anglia, Irlanda).
Astfel, candidatul trebuie sa aiba disponibilitate la deplasari in tara si in strainatate.
Programul de lucru este flexibil, in functie de lucrarile contractate.
Exista beneficii suplimentare pentru lucrari speciale.

Descrierea jobului

Beneficiati de:
Pentru cei din afara Bucurestiului:

- oferim cazare
- program diferentiat de lucru: 3 saptamani cu 6 zile lucratoare (L-S 07:00 – 17:00) , saptamana a 4-a liber pentru deplasare acasa.

Pentru cei din Bucuresti:
- diurna (minim 50,-RON/zi) pentru lucrarile care implica deplasari in afara Bucurestiului (in tara), transport decontat la / de la sediul firmei.
- diurna (minim 25,- RON/zi) pentru lucrarile care implica deplasari in afara Bucurestiului dar cu intoarcere in aceeasi zi inapoi.
- plata dubla pentru orele suplimentare prestate.
- calificare la locul de munca platita de firma.
- obtinerea de certificate de calificare prin urmarea de cursuri platite de firma.
- echipament de protectie si lucru calitate superioara importat din Germania.
- masina si telefon de serviciu decontat 100% pentru sefii de echipa.”

Pentru lucrari in STRAINATATE:
- diurna (80-140 Euro/zi muncita) pentru lucrari in afara tarii.
- transport si cazare asigurate de firma
- cazare in apartament inchiriat. Nu in containere!
- bonusuri in functie de realizari.
- exista posibilitatea de angajare la firma partenera din Germania.

Descrierea companiei

La RADA instal ne dedicăm furnizării celui mai bun climat de lucru sau relaxare atat pentru spațiile industriale cat și pentru cele rezidențiale. Furnizam produse și servicii in domeniul incălzirii/răcirii/ventilării de hale, depozite, corturi, service-uri auto etc. De asemenea, vă oferim soluții și echipamente pentru sisteme de exhaustare, filtrare, umidificare sau dezumidificare pentru spații de producție unde este necesară o atmosferă foarte bine controlată. Prin experiența noastră și a partenerilor noștri din Germania și Danemarca pe care ii reprezentăm pe piața din Romania, putem crea sisteme de incălzire/răcire/ventilare pentru toate tipurile de aplicații. Fie că este vorba de climatizarea unui spațiu de birouri, ventilarea unui laborator sau că se dorește incălzirea omogenă și echilibrată a unei hale, specialiștii noștri proiectează, comercializează, montează și instalează cel mai bun echipament. Calitatea serviciilor de proiectare, montaj și service se ridică la calitatea germană a echipamentelor pe care le comercializăm in Romania. Auditurile constante ale furnizorilor pe care ii reprezentăm pe piața din Romania ne-au impus un standard ridicat al serviciilor apropiat produselor pe care le comercializăm. Know how-ul pe care il punem la dispoziția clienților combină profesionalismul și rigurozitatea germană cu flexibilitatea unei companii de mărime medie. Tratăm fiecare proiect nou ca pe o aplicație unică, iar abordarea noastră flexibilă inseamnă că ne place să creăm și să furnizăm cea mai bună soluție pentru fiecare aplicație.

Expirat
Instalator termice/climatizare/ventilatie - 600-1000 euro  -  RADA instal SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close