Publicat 25 Iul 2019 | Reactualizat 24 Aug 2019 | Expiră 25 Aug 2019

INSTALATOR / SUDOR (FRANTA)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Competente :
- experienta in toate tipurile de instalatii
- realizarea de instalatii de alimentare cu apa (Retele de cupru, PPR, Pexal)
- retele de evacuare sanitara (PP, PEHD, Fonta)
- experienta in instalatii de obiecte sanitare (WC, Chiuvete, cabine de dus, cazi, chiuvetă de bucătărie, Mobilă de bucătărie)
- experienta in realizarea de instalatii de incalzire si climatizare , sudura cu autogen, sudura electrica (MIG-MAG)
- experienta in instalarea de echipamente specifice (radiatoare, ventilo-convectoare, aparate de climatizare)
- permisul de conducere reprezinta avantaj.

Descrierea jobului

Jobul presupune deplasarea in Franta.

Avantaje:
- Salariu net de 2800 RON pentru postul de instalator, respectiv 3000 RON pentru postul de sudor + diurna in valoare de 1250 EUR / luna + cazare asigurata de catre companie + punerea la dispozitie a unui vehicul pentru transport + imbracaminte de lucru, incaltaminte de protectie si echipament de protectie asigurate.
- Al 13-lea salariu la final de an calculat in functie de numarul de luni in cadrul societatii.
- Deplasarile Romania – Franta si retur: la fiecare 3 luni retur in Romania pentru o perioada de minimum 2 saptamani. In functie de locatia santierelor, deplasarile se vor efectua fie cu masina societatii, fie cu avionul. Pentru perioada petrecuta in deplasare societatea asigura plata.

Descrierea companiei

M.A.C.V.R. INTERNATIONAL România și-a început activitatea în 2004, având ca principal obiect de activitate întreținerea și service-ul instalațiilor de încălzire, ventilație și climatizare. Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor în creștere a clienților, MACVR International și-a extins activitatea de execuție atât pentru instalațiile de Încălzire, Ventilație și Climatizare cât și pentru instalațiile Sanitare.

De asemenea, răspundem în aceeași masură nevoilor clienților industriali și suntem în măsură să oferim servicii pentru proiecte tip camere albe/clean room, la cheie.

În paralel cu aceste activități, M.A.C.V.R. INTERNATIONAL SRL a dezvoltat un alt sector de competență în Decupajul în beton, Carotaj în beton, Izolație termică și Protecție la foc prin pulverizare.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

INSTALATOR / SUDOR (FRANTA)  -  M.A.C.V.R. INTERNATIONAL SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close