Publicat 09 Ian 2019 | Expiră 09 Feb 2019

INSTALATOR SISTEME TRATARE APA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Avem nevoie de o persoana dinamica, responsabila, serioasa, cu o atentie distributiva in timpul programului de lucru si capabila de lucru in echipa; sa isi doreasca sa invete lucruri noi; sa aiba disponibilitate pentru deplasarea in tara.

Descrierea jobului

- instalarea sistemelor de tratare a apei precum: dedurizatoare, filtre automate, sisteme de osmoza inversa etc;
- efectuarea serviciilor de mentenanta (revizie tehnica / reparatii) ale sistemelor de tratare a apei;
- deplasarea pe teren, in localitate si in tara;
- masina;
- telefon;
- diurne.

Descrierea companiei

​ Avem ca obiect de activitate instalarea, mentenanta si asigurarea garantiei sistemelor de tratare a apei -dedurizatoare - filtre - osmoza inversa - sterilizatoare uv - deferizare - desulfurare.
IMA CONCEPT este o societate infiintata in anul 2008 cu ambitia si dorinta de a reusi sa devina Numarul Unu in ceea ce face.
Am respectat mereu clientul si dorintele lui, iar profesionalismul si promptitudinea ne conduc in toata activitatea nostra.
Suntem un colectiv dinamic, tanar, cu rabdarea si perseverenta de a va asigura o calitate superioara apei folosita de dumneavoastra, utilizand echipamente de ultima ora in domeniu.
Asiguram solutii profesionale de tratare a apei atat la nivel casnic cat si industrial, ca zona de lucru acoperind intreg teritoriul tarii.
Gama de sisteme oferite este de cel mai inalt nivel calitativ, producatorul avand o experienta de peste 80 ani in domeniu cu o acoperire a pietei de desfacere de 25 % la nivel mondial.
Incercam mereu sa devenim si mai buni , sa fim si mai eficienti si sa va oferim solutii perfecte la un raport calitate / pret excelent.

Expirat
INSTALATOR SISTEME TRATARE APA  -  Ima Concept Invest S.R.L.