Publicat 12 Feb 2020 | Expiră 14 Mar 2020

INSTALATOR SANITARE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

  • Persoana dinamica, atenta si responsabila, cu experienta elementara si aptitudini concrete in domeniul executiei instalatiilor sanitare si HVAC;
  • Capacitate foarte buna de comunicare,
  • Persoana foarte bine organizata si cu atitudine proactiva.

Descrierea jobului

  • Executie,montaj de echipamente si materiale in domeniul instalatiilor sanitare interioare si exterioare( alimentari cu apa si canalizare), instalatii de stingerea incendiilor, climatizare, ventilatie si instalatii termice.

Descrierea companiei

Firma importatoare de sisteme de climatizare si antreprenoare in instalatii in constructii si HVAC, cu vechime de peste 17 ani in domeniu, cu lucrari de referinta in toata tara. Cautam oameni seriosi si determinati care sa se alature familiei noastre pentru a continua/a face lucruri importante impreuna.
Unul dintre obiectivele principale ale companiei este de a asigura bunastarea si evolutia profesionala a angajatilor sai.

Expirat
INSTALATOR SANITARE  -  EURO METERS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close