Publicat 14 Oct 2019 | Reactualizat 11 Nov 2019 | Expiră 14 Nov 2019

Instalator sanitare și termice - Germania:2400 EUR net/lună

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

MeisterJob este în permanentă căutare de Montatori/Instalatori tehnico-sanitare și termice cu un nivel minim A1 al limbii germane pentru diferite șantiere din sudul Germaniei.

Cerințele postului:

- un nivel al limbii germane cel puțin A1 (este necesar să poți dialoga în limba germană întrucât angajatorul dorește să te cunoască printr-un interviu telefonic)
- calificare în domeniul instalațiilor (avantaj, dar nu obligatoriu)
- experiență pe același post sau un post similar
- seriozitate, dorință, pasiune pentru meseria ta

Descrierea jobului

Avantajele tale:

- salarizare:2400 EUR net/lună (salariu de bază: 11,00 brut/oră + 40 EUR net/zi calendaristică diurnă)
- cazare în pensiune sau casă de vacanță asigurată de firma angajatoare contracost
- contract de muncă direct cu firma angajatoare din Germania (perioadă nedeterminată)
- servicii medicale și sociale aferente contractului de muncă (card de sănătate + asigurare medicală + alocație: 190 EUR/lună pentru copil/student/masterand)
- traducerile pentru angajare realizate gratuit de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției
- mediu de lucru plăcut, în condiții europene
- siguranța unui loc de muncă și a unei cazări în condiții bune și foarte bune

Descrierea companiei

MeisterJob a apărut ca urmare a pasiunii unor specialişti în domeniul Resursei Umane pentru jobul lor. Oferim servicii de mediere personal calificat şi necalificat către ţări din Uniunea Europeană, cu o economie puternic dezvoltată. Principala ţară unde recrutăm este Germania, dar în baza noastră de oferte poți regăşi şi alte opţiuni.

Sediul nostru se află în minunatul oraş de Sub Tâmpă, în inima ţării, în Braşov. Recrutăm din toată ţara, prezenţa la biroul nostru nu este obligatorie. Toate procedurile necesare angajării se rezolvă prin intermediul poştei electronice/E-mail sau telefonic. Astfel, dorim să simplificăm procesul de recrutare și să-ți găsim un loc de muncă potrivit în cel mai scurt timp.

MeisterJob te ajută să reuşeşti în Germania. Serviciile noastre de mediere sunt complet gratis. Am legat parteneriate cu mai mult de 150 de firme angajatoare din Germania, firme care îţi oferă un contract de muncă şi o locuinţă astfel încât toată energia ta să se consume în mod productiv la locul de muncă.

Firmele colaboratoare au fost verificate de către specialiștii noștri, astfel au fost semnate contracte cu firme serioase, prestigioase care dețin sedii în toată Germania și au deja un renume acolo.

Principala arie unde recrutăm este cea tehnică, a muncitorilor calificați sau vechilor meseriași atât de valoroși în zilele noastre. Suntem specializați în recrutarea de personal în următoarele domenii:

- domeniul electric: Electrician șantier, Electrician montator dulapuri electrice, Electrician automatizări, Electrician industrial

- domeniul instalațiilor: Instalator sanitare, Instalator termice, Instalator răcire, Instalator gaz, Instalator climă și ventilație, Instalator/Montator sprinklere

- domeniul tâmplăriei: Tâmplar universal, Tâmplar PVC, Montator ferestre, Montator mobilă

- domeniul CNC (mașini cu comandă numerică): Operatori CNC (freză, strung, Abkant), Programatori CNC (freză, strung, Abkant)

- domeniul metalelor: Sudor MIG/MAG, Sudor TIG, Sudor plastic, Sudor WIG, lăcătuș mecanic, lăcătuș montator

- domeniul construcțiilor: Zugrav, Montator rigips, Montator gresie și faianță, Montator parchet, Zidar, Fierarbetonist, dulgher

- domeniul fabrică: stivuitoriși, gestionari, muncitori pentru fabrică

- domeniul îngrijire persoane vârstnice

Dacă nu faci parte din una din categoriile de mai sus, nu trebuie să-ți faci griji, trimite-ne CVul și pe măsură ce ne vom dezvolta, vom continua să căutăm colaboratori în țările europene, astfel încât să găsim un job potrivit și pentru tine!

Alegerea unui job prin MeisterJob îți aduce următoarele beneficii:

- contract de muncă direct în ţara angajatoare: perioadă nedeterminată - salarizare cuprinsă între 1400 EUR/net și 2200 EUR net ( pentru meseriile calificate) și 1000-1300 EUR net (pentru posturile de necalificați) - cazare asigurată (în anumite situaţii şi plătită) de firma angajatoare - traducerile necesare angajării oferite gratuit de către traducătorul autorizat de Ministerul Justiţiei - siguranța unui loc de muncă și a unei cazări în condiții bune și foarte bune - suport permanent din partea MeisterJob, telefoanele sunt deschise 24/7 pentru cei angajaţi

Alegera unui job prin intermediul MeisterJob în Germania îți oferă:

- accesul la serviciile medicale din Germania - concediu începând cu 24 zile/an - alocație din partea statutului german pentru fiecare copil/elev/student/masterand până în 26 de ani – 190 EUR lunar - dreptul de a beneficia la pensie după câțiva ani lucrați în Germania

Condițiile obținerii unui job prin intermediul MeisterJob:

- un nivel al limbii germane cel puțin A1 (este necesar să poţi dialoga în limba germană întrucât angajatorul dorește să te cunoască printr-un interviu telefonic) - de preferat, calificare în domeniul pentru care aplici dacă nu, experiență relevantă - seriozitate, dorință, pasiune pentru meseria ta

Echipa MeisterJob se bucură de aplicația ta la adresa de E-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0040 771 454 060

și își dorește o colaborare lungă cu tine, în care să te bucuri de jobul pe care-l prestezi într-o țară care apreciază calitățile umane și valoarea meseriașilor din România.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Instalator sanitare și termice - Germania:2400 EUR net/lună  -  MeisterJob România

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close