Publicat 27 Sep 2019 | Expiră 28 Oct 2019

Instalator Olanda

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoană determinată, organizată, cu o experiență vastă în lucrări de instalații sanitare, tehnico-sanitare, sisteme de încălzire sau/și cu experiență în domeniul construcțiilor navale și al sistemelor HVAC.
​Cunoștințe de limbă engleză (nivel conversațional)
Să dețină permis de conducere cat. B
Abilitate de a lucra în echipă
Îndemânare și condiție fizică bună

Descrierea jobului

Ca instalator veți lucra la instalarea și întreținerea instalațiilor de gaz, apă și încălzire centrală. Avem diverse proiecte în domeniul construcțiilor civile și al construcțiilor industriale, proiecte la persoane particulare, proiecte de renovare și construcții de case de lux. De asemenea, avem proiecte și în industria navală.

Condiții de salarizare:
1840-2000 - Euro net/ lună ( 40 ore lucrate pe săptămână)
Plățile se vor face săptămânal
Asigurare de sănătate
Cazare: asigurata de angajator ( singur in camera)

Călătoria către NL:
Putem organiza și plăti anticipat zborul.
Costurile călătoriei vor fi suportate de către angajat dacă, din vina sa sau din proprie inițiativă, acesta decide să părăsească Covebo în primele 6 luni de la data inceperii activității.

Pentru că avem mai mulți vorbitori nativi de limbă română în Olanda, există întotdeauna un coleg român la dispoziția dumneavoastră.

În plus, vă informăm că nu avem proiecte pe termen scurt. Persoanele care încep să lucreze pentru COVEBO, au un loc de muncă stabil și pe termen lung.

Dacă doriți siguranța unui loc de muncă , atunci COVEBO poate fi ceea ce dumneavoastra căutați.

Descrierea companiei

Covebo este o companie flexibilă și de încredere. Dorința noastră este de a avea candidați mulțumiți întotdeauna. De aceea ne asigurăm că toate demersurile vor fi efectuate corespunzător. Angajații motivați sunt cheia succesului nostru. Fiind într-o continuă dezvoltare suntem încântați că zilnic aproximativ 5.500 de persoane lucrează pentru noi, iar flota noastră auto este compusă din 900 de mașini ce sunt conduse de angajații nostri.

Cei interesați pot trimite CV-ul în limba engleză la dobre@covebo.ro , iar în subiect vă rugăm să menționați "Instalator". Dacă doriți să discutați despre posibilitățile pe care vi le putem oferi, ne puteti contacta la nr de telefon: +40 344 630 016

Pentru mai multe informații, consultați și www.covebo.ro

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Instalator Olanda  -  Covebo

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close