Publicat 10 Iun 2019 | Expiră 10 Iul 2019

Instalator Olanda

1 post

Candidatul ideal

Persoană determinată, organizată, cu o experiență vastă în lucrări de instalații sanitare, tehnico-sanitare și sisteme de încălzire
​Cunostințe de limbă engleză sau germană (nivel conversațional)
Să dețină permis de conducere cat. B
Abilitate de a lucra în echipă
Îndemânare și condiție fizică bună

Descrierea jobului

Lucrările de instalații vor fi executate atât la construcții noi, cât și în cadrul lucrărilor de renovare și construcții industriale.

Condiții de salarizare:
1840-2000 - Euro net/ lună ( 40 ore lucrate pe săptămână)
Plățile se vor face săptămânal
Asigurare de sănătate
Cazare: asigurata de angajator ( singur in camera)

Călătoria către NL:
Putem organiza și plăti anticipat zborul.
Costurile călătoriei vor fi suportate de către angajat dacă, din vina sa sau din proprie inițiativă, acesta decide să părăsească Covebo în primele 6 luni de la data inceperii activității.

Pentru că avem mai mulți vorbitori nativi de limbă română în Olanda, există întotdeauna un coleg român la dispoziția dumneavoastră.

În plus, vă informăm că nu avem proiecte pe termen scurt. Persoanele care încep să lucreze pentru COVEBO, au un loc de muncă stabil și pe termen lung.

Dacă doriți siguranța unui loc de muncă , atunci COVEBO poate fi ceea ce dumneavoastra căutați.

Descrierea companiei

Covebo este o companie flexibilă și de încredere. Dorința noastră este de a avea candidați mulțumiți întotdeauna. De aceea ne asigurăm că toate demersurile vor fi efectuate corespunzător. Angajații motivați sunt cheia succesului nostru. Fiind într-o continuă dezvoltare suntem încântați că zilnic aproximativ 5.500 de persoane lucrează pentru noi, iar flota noastră auto este compusă din 900 de mașini ce sunt conduse de angajații nostri.

Cei interesați pot trimite CV-ul în limba engleză la dobre@covebo.ro , iar în subiect vă rugăm să menționați "Instalator". Dacă doriți să discutați despre posibilitățile pe care vi le putem oferi, ne puteti contacta la nr de telefon: +40 344 630 016

Pentru mai multe informații, consultați și www.covebo.ro

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Instalator Olanda  -  Covebo