Publicat 14 Aug 2019 | Reactualizat 11 Sep 2019 | Expiră 14 Sep 2019

Instalator Frigotehnist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii medii (de preferinta frigotehnice sau tehnice), experienta in domeniul tehnic; Cunostinte de operare pe calculator (MS Office); Posesor carnet de conducere cat.B; Disponibilitate pentru un program dinamic; Dorinta de afirmare in cadrul unei firme in plina dezvoltare; Abilitati de comunicare bune.

Descrierea jobului

Puneri in functiune echipamente profesionale frigorifice, gastronomice si aer conditionat. Asigurarea functionarii si intretinerii in conditii optime al echipamentelor respective din zona alocata, conform standardelor organizatiei.

Se oferă:
- contract de muncă pe perioadă nedeterminată,
- salariu fix + bonusuri în funcție de realizări, bonuri de masă
- dotări şi instruiri specifice activității.

Descrierea companiei

Firma Crown Cool a fost înființată în anul 2002 ca membru al Grupului Thermotechnika International Ungaria, având ca activitate comercializarea echipamentelor frigorifice și gastronomice profesionale destinate unităților alimentare și de turism. Rețeaua de service cu acoperire natională furnizează servicii profesionale de reparații și întreținere pentru echipamentele comercializate, totodată prestează servicii de întreținere și igienizare pentru instalațiile de răcire și distribuire bere. Considerăm că esența unei organizații sunt resursele umane de la toate nivelele de decizie și operare, implicarea lor directă și responsabilă permite ca abilitățile lor să fie utilizate în beneficiul organizației, iar punerea în valoare a competențelor, îndemanarea, stimularea și instruirea lor în domeniul managementului și cel profesional conduce la îmbunătățirea continuă a serviciilor și produselor furnizate.www.tcromania.com

Expirat
Instalator Frigotehnist  -  Crown Cool SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close