Publicat 10 Iun 2019 | Expiră 11 Iul 2019

Inspector SSM

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii tehnice superioare
Responsabilitate crescuta
Cunostinte solide in domeniul legislatiei SSM
Cunostinte MS Office
Persoana organizata, flexibila, atenta la detalii
Abilitati foarte bune dе comunicare
Fluent in limba engleza

Descrierea jobului

Este responsabil dе instruirea gеnerаlа si supraveghеrеa instruirii la locul dе muncа а angajatilor Concеlеx din santiеr
Pаrticipа la еvaluаrеa riscurilor privind securitatea angajatilor si elaborarea instructiunilor de prevenire si protectie, in functie de particularitatile activitatii desfasurate
Cerceteaza, inregistreaza si declara accidentele de munca constatate
Verifica cunoasterea si aplicarea de catre toti angajatii a masurilor prevazute in planul SSM
Intocmeste si actualizeaza periodic necesarul de acordare a echipamentelor individuale de protectie
Tine evidenta si programeaza examenele de medicina muncii
Verifica starea de functionare a sistemelor de alarmare, avertizare, semnalizare de urgenta, precum si a sistemelor de siguranta.

Descrierea companiei

O echipa dinamica, motivata si responsabila, o organizatie profesionista care asigura realizarea cu succes a proiectelor contractate, urmarind tot timpul dezvoltarea de parteneriate de durata cu clientii, in interesul ambelor parti.

Asumandu-ne statutul de antreprenor general, abordand fiecare proiect cu maximum de interes, definind echipele de proiect in functie de specificul acestuia si stabilindu-le responsabilitatile corespunzatoare, asigurand colaborarea dintre organizatia permanenta si organizatia proiectului, reprezentam garantia unui management de proiect eficient si a unor proiecte de succes , pe masura exigentelor beneficiarilor nostri, respectand in acelasi timp cerintele normelor privind calitatea in constructii si a celor de sanatate si securitate in munca.

Expirat
Inspector SSM  -  SC CONCELEX SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close