Publicat 20 Mai 2019 | Reactualizat 17 Iun 2019 | Expiră 20 Iun 2019

Inspector SSM SU Security

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii medii/superioare
- experinţă și cursuri /atestate în domeniu
- cunoştinţe bune operare PC(MS-Office)

Informare
Va informam că, prin aplicarea pentru o pozitie in cadrul societatii Selgros Cash&Carry SRL, va vom colecta si folosi datele personale oferite in desfasurarea procesului de selectie si recrutare de personal. Pentru informatii complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul recrutarii si selectiei de personal in cadrul Selgros Cash&Carry SRL, va rugam accesati site-ul societatii la adresa www.selgros.ro, sectiunea Cariere.

Descrierea jobului

Descrierea jobului
- coordonarea întregii activități de Securitate, Sănătate în muncă, Situații de urgență
- colaborarea cu autoritățile din domeniul securității, sănătății în muncă, situații de urgență
- organizarea programului de pază contra incendiilor, de pază și protecție a obiectivului

Oferta (bonusuri, beneficii)
- salariu atractiv și tichete de masă;
- beneficii*: Crăciun, Paște, vacanță, zi de naștere, asigurare privată de sănătate;
- training de specialitate;
- sistem informatic performant și logistică modernă;

* acordarea beneficiilor este condiționată de îndeplinirea unor perioade de vechime în cadrul companiei conf. CCM la nivel de unitate.

Descrierea companiei

Descrierea companiei
Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 22 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.

Expirat
Inspector SSM SU Security  -  SELGROS Cash&Carry

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close