Publicat 18 Iun 2019 | Reactualizat 16 Iul 2019 | Expiră 19 Iul 2019

Inspector SSM si PSI

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii universitare tehnice incheiate;
- Atestat profesional pentru activitatea de inspector SSM si inspector PSI;
- Cunostinte solide de legislatie specifica;
- Cunostinte foarte bune de operare PC (MS Office);
- Cunostinte avansate de limba engleza;
- Permis conducere categoria B;
- Persoana organizata, responsabila, cu spirit de initiativa;

Descrierea jobului

- Realizarea documentatiilor prevazute de legislatia specifica pentru buna functionare a activitatii de SSM si PSI;
- Implicarea in activitatile de instruire generala, la locul de munca si periodica pentru personalul companiei si a modului de insusire de catre acesta a cunostintelor prin testari specifice;
- Participarea la activitatea de evaluare a riscurilor profesionale;
- Auditarea activitatilor proprii de sanatate si securitate in munca si PSI;
- Elaborarea si actualizarea periodica a normativului de echipament de protectie;
- Participarea la CSSM;
- Mentinerea legaturii cu serviciul extern de medicina muncii in vederea supravegherii starii de sanatate a angajatilor;
- Elaborarea si actualizarea planului de securitate la situatii de urgenta: incendii sau alte calamitati;
- Verificarea periodica, conform legislatiei in vigoare a dotarii tehnice pentru prevenirea si stingerea incendiilor;
- Participarea la identificarea periodica a aspectelor de mediu, stabilirea obiectivelor specifice si crearea programelor de management de mediu;

Descrierea companiei

Credem in tine!

Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

Cine este Adecco?

Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

Noi si voi, suntem Adecco.

Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri. Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
Inspector SSM si PSI  -  Adecco Resurse Umane Sibiu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close