Publicat 25 Sep 2020 | Reactualizat 25 Oct 2020 | Expiră 26 Oct 2020

Inspector sanatate, securitate in munca/situatii de urgenta

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- experiență și cursuri/atestate în domeniul SSM/SU;
- studii medii/superioare;
- cunoștințe de operare PC(Word, Excel).

Descrierea jobului

- coordonarea întregii activități de securitate, sănătate în muncă/situații de urgență, protecţia muncii/PSI din magazin;
- colaborarea cu autoritățile din domeniul securității, sănătății în muncă/situații de urgență, protecţiei muncii/PSI;
- organizarea programului de pază contra incendiilor/de pază și protecție a obiectivului.

Descrierea companiei

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 23 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.

Expirat
Inspector sanatate, securitate in munca/situatii de urgenta  -  SELGROS Cash&Carry

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close