Inspector Resurse Umane

DIRECT CLIENT SERVICES RL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Începe cu noi următorul capitol!

Căutăm pe cineva care să iubească oamenii & cărțile la fel de mult ca noi. Cineva care își dorește să contribuie la dezvoltarea comunității Cărturești.

Cineva cu cel puțin doi ani de experiență într-o poziție similară din domeniul retailului.

Căutăm pe cineva care să aibă cunoștințe solide de legislația muncii, despre bunele practici din zona de administrare personal și din domenii conexe (medicina muncii, sănătate și securitate în muncă). Cineva pasionat de domeniu, dornic de învățare continuă și eficient în desfășurarea activității, care este capabil să mențină o colaborare benefică și agreabilă cu colegii și cu partenerii externi.

Cineva orientat spre oameni și soluții, reziliență, deschidere, flexibilitate.

Sunt necesare atestatul de Inspector Resurse Umane, experiență de lucru relevantă cu aplicații/software de resurse umane, cunoștințe bune de operare PC (Word, Excel).

Descrierea jobului

CE AI DE FĂCUT:
Verifici pontajele lunare de la rețeaua de magazine și departamentele de suport.
Întocmești și verifici contractele de muncă și asiguri colectarea și arhivarea documentelor necesare pentru dosarele de personal.
Operezi în aplicație datele pentru transmiterea REVISAL (contracte noi, încetări și suspendări de contracte, modificări aduse contractelor de muncă etc.).
Gestionezi activitățile de medicina muncii (eliberare fișe de aptitudine la angajare, periodic, la reluarea activității etc.) și de sănătate și securitate în muncă ( dosar SSM și PSI, fișele de instruire la angajare, periodică, la reluarea activității etc.) și menții relația cu reprezentanții furnizorilor de medicina muncii și sănătate și securitate în muncă.
Acorzi suport la administrarea beneficiilor angajatilor ( faci rapoarte pentru furnizorii de beneficii, gestionezi situațiile apărute, redactezi documentele necesare etc. ).
Faci verificarea soldurilor de concediu de odihnă și faci rapoarte periodice de informare cu privire la situația soldurilor. Redactezi sau completezi adeverințe și alte documente specifice la solicitarea angajaților ( de sănătate, salariat, venit, vechime, decizii, acte adiționale etc.).
Gestionezi fluxul de corespondență documente între departamentul de Resurse Umane și punctele de lucru ( expedierea și primirea documentelor specifice).
Elaborezi materiale informative destinate comunicării interne ( comunicări, anunțuri etc.) cu privire la diverse aspecte legate de legislația muncii, proceduri de lucru etc.
Acorzi suport și reprezinți societatea la controalele autorităților atunci când este cazul
Oferi asistență angajaților în legătură cu aspecte legate de situații de personal, legislația muncii, proceduri interne etc.

BENEFICIILE TALE:
Nivelul de salarizare variază în funcție de abilitățile și experiența ta.
Tichete de masă.
Decont de transport.
Reduceri preferentiale pe site-ul www.carturesti.ro si in librariile Carturesti


Descrierea companiei

Despre Cărturești

La Cărturești ne străduim zi de zi să le facem viața mai frumoasă tuturor celor care ne trec pragul. Construim librării frumoase și primitoare, lucrând cu unii dintre cei mai renumiți arhitecți, selectăm cele mai bune cărți, titluri de muzică și filme, alegem cele mai ingenioase și mai atrăgătoare cadouri și obiecte de design, organizăm și găzduim sute de ateliere și evenimente interesante, ne implicăm în viața comunității și susținem proiecte culturale și sociale.


Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand românesc în 2014, Cărturești împlinește anul acesta 22 de ani de când a deschis prima librărie, într-o clădire bucureşteană de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost incluși de trei ori în selecția Superbrands România, am creat împreună cu OAR cel mai mare festival urban din București, Street Delivery (cu versiuni locale în Iași, Timișoara, Cluj, Baia Mare, Sibiu, Alba Iulia și Bacău), am găzduit și organizat mii de evenimente culturale în librăriile noastre.

Echipa Cărturești

Cărturești nu stă pe loc. Suntem o echipă curioasă, plină de energie, în continuă transformare. Avem 38 de librării în București și în țară, plus o librărie online [carturesti.ro] și în fiecare zi ne propunem să oferim o experiență specială clienților noștri, fie că este vorba de a le recomanda o carte nouă sau de a le găsi un titlu clasic mult căutat, fie că îi ajutăm să aleagă cel mai potrivit cadou sau pur și simplu le oferim ocazia să se relaxeze plimbându-se printre rafturi. Acest lucru este posibil cu contribuția entuziastă și generoasă a tuturor celor care lucrează la Cărturești.
Suntem o organizație 100% românească, cu un management antreprenorial activ, implicat și preocupat de bunul mers al lucrurilor.

Oportunități la Cărturești:

Poți contribui creativ la continua transformare a Cărturești prin procesele consultative din interiorul organizației unde cele mai bune sugestii/idei sunt și puse în practică;
Ai mereu sprijin în găsirea și realizarea obiectivelor profesionale și personale. Suntem interesați de pasiunile tale și visurile tale și facem tot ce ne stă în putință să le încurajăm.
La Cărturești ai programe de training cu adresabilitate specifică, dar și generală, atât de dezvoltare profesională, cât și personală;
Încurajăm un program flexibil de lucru – în funcție de cerințele echipei;
Ai loc să îți dezvolți sau chiar să îți reorientezi cariera în interiorul organizației;
Exprimă-te & dezvoltă-ți creativitatea implicându-te în proiectele și acțiunile Cărturești (Street Delivery, ROD/Romanian Design, Școala Librarilor etc.).
Publicat 2 Iun. 2022 Reactualizat 2 Iul. 2022 Expiră 2 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.