Inspector resurse umane

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- studii superioare si/sau cursuri de calificare in domeniu HR;
- bune abilitati de comunicare, coordonare si organizare
- experienta minim 2 ani in domeniul recrutarii fortei de munca si administrarii de personal;
- cunostinte temeinice, teoretice si practice privind managementului HR si legislatiei muncii
- cunostinte operare calculator: Microsoft Office (Word, Excel);
- atitudine pozitiva, initiativa si responsabilitate.

Descrierea jobului

ATRIBUTII:
Alinierea politicii de personal la obiectivele de business ale companiei
Managementul relatiilor de munca, salarizare.
Asigurarea respectarii legislatiei in vigoare in domeniul relatiilor de munca, relația cu instituțiile de profil : A.J.O.F.M. , I.T.M. , A.J.P.I.S.
Coordonarea proceselor de recrutare, evaluare, dezvoltare si sustinerea performantei angajatilor, de motivare / fidelizare a personalului, de instruire / training ale personalului si managementul carierei ;

CONDITII /BENEFICII:
Program de lucru luni-vineri 8-16,30, Concediu de odihnă 31 zile lucratoare ; Lucrul cu platforma software tip ERP; Mediu de lucru profesionist; acces la minim o formă de specializare / an; Posibilitatea avansarii in pozitia de director HR.
Daca te identifici cu cerintele si te consideri o persoana destoinica, deschisa sa invete lucruri noi si care poate prezenta la cerere recomandari, atunci trimite o scrisoare de intentie si un cv la resurse@invictus.com.ro sau trimite-le foto pe WhatsApp la nr. 0748-179012 si vei fi invitat la un interviu unde vei primi toate informatiile despre responsabilitati, program, beneficii. Devenind membru in echipa INVICTUS ai taskuri clare, responsabilitati delimitate, timpul liber este respectat si beneficiezi de bonusuri, tichete de masa si de vacanta, masa calda, transport conventie, indrumare profesionala si suport colegial. Aici sunt recunoscuti si recompensati profesionistii, oamenii harnici si seriosi .Vrei sa vezi cine suntem si ce facem ? Vezi AICI https://www.facebook.com/EchipamenteMilitareInvictus/posts/3773529126085201 si AICI https://www.youtube.com/watch?v=-jycgXIE81A. Vino sa lucrezi in conditii de lucru ca in occident cu pachet salarial foarte motivant, oportunitati de invatare si de avansare si un colectiv super ! https://www.undelucram.ro/evaluari-invictus-force-safe-sa-totul-despre-mediul-de-lucru-66760

Descrierea companiei

INVICTUS, marca inregistrata a companiei INVICTUS FORCE&SAFE S.A. are o experienta de 28 de ani in domeniul productiei de uniforme militare cu un colectiv de 130 salariati.

Compania noastra este in prezent unul dintre principalii furnizori de echipament militar pentru organismele guvernamentale din Romania: Armata, Jandarmerie, Pompieri.

Publicat 5 nov. 2021 Reactualizat 3 dec. 2021 Expiră 5 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.