Publicat 15 Ian 2018 | Expiră 17 Ian 2018

Inspector Resurse Umane

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Inspector Resurse Umane.

Descrierea jobului

Inspector Resurse Umane.

Descrierea companiei

CRIOMEC SA - activeaza din 1994 în peisajul românesc al producției și serviciilor industriale, cu aplicabilitate în domeniile: petrochimiei, gaze tehnice, criogeniei, metalurgiei, termoenergetică, echipamente dinamice și turboagregate.

Ca antreprenor general, CRIOMEC poate realiza proiecte industriale complexe, oferind soluții integrate care încep cu serviciile de: proiectare, procurare, executie si montaj, punere în funcțiune si mentenanta, pentru toate disciplinele tehnice implicate: construcții civile, instalații tehnologice, echipamente dinamice, instalații electrice și de automatizări.

Cu un personal multidisciplinar, de peste 400 de specialiști calificați în profesiile: mecanică, frigotehnie, metalurgie, sudură, construcții civile, rețele electrice, automatizări și echipamente dinamice, CRIOMEC poate aborda cu profesionalism orice tip de activitate industrială:

Proiectarea și Construcția instalațiilor industriale; Construcții civile; Execuție și montaj instalații tehnologice: petrochimice, metalurgice energetice și criogenice; Montaj instalatii electrice si automatizari; Montaj si mentenanta echipamente dinamice, precum: compresoare; turbocompresoare, pompe, ventilatoare; Confectii metalice si ansamble sudate.

Expirat
Inspector Resurse Umane  -  CRIOMEC

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close