Publicat 31 Ian 2019 | Expiră 31 Ian 2019

Inspector Resurse Umane (Experienta minima 3 ani)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Avand in vedere ca vei lucra in Departamentul de Resurse Umane si Salarizare, confidentialitatea reprezinta un aspect foarte important, de asemenea este deosebit de important ca persoana sa aiba capacitati dezvoltate de a interactiona cu oamenii, de a gestiona si media conflictele intre angajati si de a acorda suportul necesar clientilor in probleme legate de administrarea de personal si resurse umane.

Din punct de vedere calificari, am dori ca persoana sa aiba studii specifice domeniului de HR, dar o experienta practica semnificativa poate conta destul de mult si daca nu exista studii superioare in domeniul HR/psihologie/management.

Am aprecia pozitiv cunoasterea limbii engleze sau a unei alte limbi de circulatie internationala si cunostinte solide de operator PC (programe informatice specifice, suita Microsoft Office si altele)

Daca te consideri potrivit sa faci parte din echipa JASILL si te poti adapta programului nostru de lucru, care este de luni pana vineri de la ora 9.00 la ora 18.00, te invitam sa aplici cu drag la postul nostru, iar colega noastra de la Secretariat, Maria te va invita cu placere la un interviu si la o cafea buna.

Descrierea jobului

Departamentul de HR din JASILL este impartit in doua servicii:

  1. Serviciul resurse umane si administrare personal;
  2. Serviciul salarizare
Postul va fi in cadrul Serviciului de resurse umane si administrare personal, avand 2 linii directoare:
  • activitate de HR si administrare personal pentru intern;
  • servicii de HR si administrare persoanal pentru clientii JASILL (servicii externalizate);
Responsabilitati:
- intocmesti documentele de angajare, modificare, suspendare si incetare a activitstii pentru salariati;
- intocmesti si gestioneazi dosarele de personal;
- actualizezi la zi Registrul de evidenta a salariatilor (REVISAL);
- intocmesti fisele de prezenta pentru salariati si planificarea concediilor;
- intocmesti fisele de post pentru fiecare post din cadrul JASILL sau pentru clientii din portofoliu;
- Efectueazi introducerea/modificarea datelor angajatilor si datelor contractuale in aplicatiile specifice;
- Mentii legatura cu serviciul de medicina muncii;
- Recrutarea si screening-ul candidatilor pentru posturile disponibile interne;
- Gestioneazi procesul de evaluare pentru salariatii JASILL.

Pentru a nu exista niciun dubiu, postul presupune desfasurarea unei activitati atat pentru departamentul intern de HR, cat si asigurarea de servicii externalizate specifice, clientilor din portofoliul alocat.

Descrierea companiei

JASILL este partenerul dumneavoastra strategic in dezvoltarea afacerii, oferind o gama variata de servicii de audit si consultanta, pentru directii privind managementul si cultura organizationala, consultanta si auditul sunt oferite personal de specialitate – experti.

Experienta noastra, ne da posibilitatea sa oferim clientilor cele mai bune solutii si recomandari, care vor dezvolta cele mai ingenioase si inovatoare solutii pentru compania dumeavoastra. Solutiile si serviciile noastre, va sunt livrate la cele mai inalte standarde prin intermediul consultantilor nostrii, experti de top cat si prin acordurilor de colaborare cu parteneri strategici.

Viziune

Viziunea ajuta oamenii sa fie uniti in demersurile pe care le intreprind pentru atingerea unui scop. Rolul liderilor dintr-o organizatie este de a crea si intretine o viziune. Echipa noastra de consultanti specialisti in domenii precum, auditul, consultanta financiara, resurse umane, training, contabilitate, insolventa si consultanta juridica, pot transforma proiectele si ideile dvs. in planuri practice si aplicate, care sa devina functionale. Dumneavoastra beneficiati de experienta si cunostintele noastre, prin care se vor materializa procesele functionale si politicile organizationale pentru a fi implementate armonios in cadrul companiei.

Misiune

Aducem ideile la realitate si le punem sa lucreze impreuna.

JASILL ofera servicii decontabilitate, audit, consultanta fiscala, investitii si consultanta in management. Misiunea si munca noastra o consideram finalizata, atunci cand clientii nostri sunt multumiti de rezultate. Din cadrul poiectelor noastre, ies intotdeauna cele mai bune solutii si oportunitati de dezvoltare a afacerii, menite sa aduca crestere si investitii solide in ceea ce credem cu totii. Promisiunea noastra este, de a oferi intotdeauna clientilor nostri, exact ceea ce-si doresc, transpus intr-un plan practic, implementabil si realizabil.

Expirat
Inspector Resurse Umane (Experienta minima 3 ani)  -  JASILL REVIEW SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close