Inspector ITP

AUTOGLOBUS 2000 - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

sa detii atestat inspector ITP sau sa fii absolvent al Facultatii de Autovehicule Rutiere in vederea atestarii in cadrul societatii noastre,
sa detii permis de conducere categoria B
sa ai cunostinte generale de utilizare PC (Word, Excel, Outlook, etc)
sa cunosti legislatia in domeniu
sa ai bune abilitati de comunicare si negociere, persoana dinamica, rezistenta la stres, organizata, punctuala si atenta la detalii

Descrierea jobului

sa efectuezi inspectiile tehnice periodice conform RNTR si instructiunilor RAR
sa mentii legatura cu reprezentantii RAR
sa gestionezi si intretii echipamentele, instalatiile si aparatura aflate in dotarea statiei ITP
sa participi la reautorizarea statiei ITP
sa stii sa zambesti :)

Descrierea companiei

Suntem continuatorii unei tradiții de peste 40 de ani în furnizarea de servicii de specialitate auto, functionând sub diverse nume juridice din iulie 1980: Dacia Service, Oltcit Service, Centrul Auto IATSA 2, Auto Cardo, și în prezent Autoglobus.

În acest timp am reprezentat cu succes mai mulți constructori de automobile: Dacia, Oltcit, Daewoo, Mazda sau Saab. Astăzi avem onoarea să reprezentam producătorii Chevrolet, Citroen, Dacia, Iveco, Peugeot, Renault și Opel.

Până în 1990 eram una din cele trei locații de specialitate auto din oraș, astăzi suntem o referință în peisajul geografic local și în domeniul auto în special.

Suntem Distribuitor și Reparator Autorizat Citroën din anul 2000, Opel din 2002, Iveco din 2015, și Reparator Autorizat Dacia din 1997, Renault din 2015, Peugeot din 2020.

De asemenea suntem auditați și autorizati RAR pentru executarea de lucrări mecanice, electrice și de caroserie pentru majoritatea mărcilor auto existente în circulație în România.

Publicat 25 ian. 2022 Reactualizat 22 feb. 2022 Expiră 24 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.