Publicat 25 Apr 2019 | Reactualizat 23 Mai 2019 | Expiră 26 Mai 2019

Inspector in domeniul securitatii si sanatatatii in munca

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
Liceu cu diploma de bacalaureat;
Experienta anterioara similara constituie un avantaj;
Limba engleza – nivel intermediar;
MS Office – Excel si Word;
Abilitati de comunicare verbala si scrisa, abilitati de organizare, proactivitate;
Nivel inalt de implicare si responsabilitate.
Acreditat in domeniile SSM si PSI ( curs de 80h )

Descrierea jobului

Rolul pozitiei: Este responsabil cu implementarea la nivelul depozitului a normelor legale in vigoare privind SSM si PSI si colaboreaza cu autoritatile de control in aceste domenii.
Responsabilitati:
-Efectueaza controale proprii in toate sectiunile depozitului Mega Image avand ca scop verificarea cunostintelor dobandite de angajati si modul in care se respecta prevederile in vigoare in domeniul SSM si PSI
-Insoteste autoritatile in depozit si prezinta documentele si informatiile privind SSM si PSI solicitate de catre acestea
-Urmareste realizarea masurilor dispuse prin procesele verbale de constatare incheiate in urma controalelor
-Instruieste privind SSM si PSI elevii care fac practica, personalul extern care vine in Depozitul Mega Image
se asigura ca toate tematicile si documentele specifice SSM/PSI sunt distribuite la persoanele corespunzatoare
-Instruieste noii angajati in cadrul instructajului introductiv general privind SSM si PSI si intocmeste documentele necesare

Descrierea companiei

MEGA IMAGE este un lanţ de supermarket-uri cu o puternică prezenţă atât la nivel internaţional, cât şi la nivel naţional. Făcând parte din Ahold Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamică ce se află în plin proces de expansiune. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi website-urile noastre: www.aholddelhaize.com , www.mega-image.ro.

Anul acesta, prin fuziunea care a avut loc, grupul Ahold Delhaize a devenit lider pe segmentul de supermarket şi comert online printr-o reţea de 22 de mărci locale lideri de piață și 6.500 de magazine în 11 țări. Împreună, aceste mărci implică peste 375.000 de asociați în 6.500 de băcănii și magazine de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cele mai importante băcănii din Benelux și Statele Unite. Mărcile Ahold Delhaize sunt în topul retail-ului sustenabil, care susține responsabil sursele de producție și comunitățile locale și ajută consumatorii să facă cele mai sănătoase alegeri. MEGA IMAGE, acum parte integrantă a grupului Ahold Delhaize, este prezentă pe piaţa din România din anul 1995, dezvoltându-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clienţilor şi colaboratorilor săi. Suntem în permanentă legătura cu colegii noştri din cadrul grupului. Învăţăm, cultivăm talente şi inovam. Împărtăşim un set comun de valori, care ne fac să devenim mai puternici atât în echipă, cât şi individual. Aceste valori reprezintă fundamentul comportamentului nostru şi cheia succesului nostru.

MEGA IMAGE este o companie mereu în căutare de talente. Funcţiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerenţei strategice şi prin facilitarea execuţiei propriu-zise. Retailul îţi oferă mereu şansa de a te dezvolta într-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit şi munca în echipă este preţuită întotdeauna. Alăturându-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra într-o organizaţie multinaţională, flexibilă, dinamică, responsabilă din punct de vedere social, care încurajează iniţiativele şi dezvoltarea personală a angajaţilor săi. De asemnea, vei avea multe oportunităţi pentru a învăţa şi a te conecta cu colegii tăi din întreaga lume.

Crezi că aceasta este organizaţia care ŢI se potriveşte? Atunci alătură-te ACUM echipei MEGA IMAGE! Te rugam să trimiţi aplicaţia ta la: recrutare@mega-image.ro sau să aplici online pe: www.mega-image.ro Îţi mulţumim!

Expirat
Inspector in domeniul securitatii si sanatatatii in munca  -  Mega Image

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close