Publicat 28 Nov 2019 | Reactualizat 26 Dec 2019 | Expiră 29 Dec 2019

Inspector in agricultura ecologica

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte privind educatia:
Studii superioare în domeniile agricultură, horticultura, zootehnie, medicină veterinară, ecologie, industrie alimentară sau alte domenii conexe agriculturii/studii postuniversitare de specialitate în domeniile agricultură, horticultură, zootehnie, medicină veterinară, ecologie, industrie alimentară sau alte domenii conexe agriculturii;

Cerinte privind experienta profesionala:
Experiență de lucru minim 2 ani în organizații cu activități desfășurate în conformitate cu cerințele menționate pentru studii. Constituie un avantaj experiența in activități legate direct de producerea sau certificarea produselor agroalimentare ecologice sau ca auditor al sistemelor de management al calității și/sau siguranței alimentului.
Cerinte privind cunostiintele specifice postului:
Nivel ridicat de cunoștințe teoretice şi practice privind modul de producție ecologică, în conformitate cu legislația națională şi cea a Uniunii Europene aplicabilă. Cunoașterea si aplicarea consecventă a regulamentelor şi procedurilor OIC ECO. Cunoașterea proceselor, practicilor specifice domeniului pentru care este calificat/recunoscut.

Aptitudini personale necesare acestui post:
- Operare PC: cunoașterea cel puțin la nivel mediu a programului Microsoft Office (Word, Excel, PPT)
- Navigare internet
- Spirit de observație, bună intuiție psihologică, tact.
- Abilități de comunicare verbală şi în scris şi de relaționare interpersonală
- Comportament etic
- Spirit de echipă
- Comportament etic
- Perceptiv
- Rațional, capacitate analitică
- Flexibil, diplomat, impartial

Descrierea jobului

Candidatul va efectua inspectii planificate si neplanificate conform legislatiei aplicabile agriculturii ecologice la sediul/ punctele de lucru ale operatorilor in partea de sud a Romaniei si completeaza raportul de inspectie in care va inregistra concluziile acestuia si neconformitatile identificate. Evalueza documentatia tehnica ce descrie unitatea precum si actiunile corective. Preleveaza probe de sol, plante, produse pentru analize conform procedurilor specifice SRAC si a legislatiei in vigoare. De-asemene va asiguara reprezentarea SRAC în raport cu clientii si in cadrul evenimentelor de specialitate: târguri, expoziții, conferințe, întâlniri etc.

Descrierea companiei

Grupul SRAC este liderul pietei de certificare si evaluare a conformitatii din Romania de peste 20 de ani. SRAC ofera un mediu de lucru dinamic si atractiv cu o compensatie competitiva, printre beneficii numarandu-se bonusuri periodice, bonuri de masa, card medical si program flexibil.

Expirat
Inspector in agricultura ecologica  -  SRAC

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close