Publicat 29 Mai 2019 | Reactualizat 26 Iun 2019 | Expiră 29 Iun 2019

Inspector daune lichidator – Non Auto

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • Studii superioare tehnice (tehnic/economic/drept);
 • Cunostinte operare MATRIX;
 • Cunostinte privind legislatia din domeniul constructiilor;
 • Cunostinte privind legislatia in domeniul asigurarilor;
 • Excelente abilitati interpersonale si de comunicare;

Descrierea jobului

 • Primeste constatarile efectuate din cadrul sucursalelor teritoriale arondate si verifica inspectiile de risc;
 • Verifica, evalueaza si stabileste valoarea despagubirilor aferente daunelor constatate, in limita sa de competenta;
 • Sesizeaza posibilele cazuri de frauda sau de intocmire defectuoasa a documentelor de asigurare, inspectii de risc, etc;
 • Mentine corespondenta cu clientii privind documentatia suplimentara necesara finalizarii dosarelor de dauna si/sau cu organele competente in ceea ce priveste informatiile suplimentare necesare rezolvarii dosarelor;
 • Emite acceptul de plata si intocmeste referatele de plata a despagubirilor;
 • Negociaza cu asiguratii/pagubitii despagubirile in regie proprie; comunica in scris catre asigurati/pagubiti respingerile la plata a dosarelor de dauna;
 • Identifica si evidentiaza cazurile de posibil regres (din competenta sa) si le inainteaza catre Departamentul Litigii pentru stabilirea regresului.

Descrierea companiei

Prin aplicarea voluntara la acest job, candidatul este de acord cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal direct de catre UNIQA sau prin imputernicitii sai, in conditiile termenilor de informare ai UNIQA - https://www.uniqa.ro/cariere/ si ale legislatiei in vigoare, in vederea derularii procesului de recrutare si selectie/angajare, dupa caz. Toate datele si documentele pe care le transmiti, vor fi utilizate exclusiv pentru prelucrarea cererii tale. Acestea sunt salvate in baza noastra de date pe durata procesului de recrutare si selectie/angajare, dupa caz, fiind protejate impotriva accesului neautorizat si procesate in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
_______________________________________________________________________________________

UNIQA Asigurari a devenit cea mai noua membra a UNIQA Group Austria, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania. UNIQA Asigurari se situeaza printre liderii pietei de asigurari generale din Romania, are in prezent aproximativ 1100 de angajati in 46 de sucursale si 101 de agentii si furnizeaza servicii pentru mai mult de 550.000 de clienti. Obiectivul UNIQA Asigurari este de a creste in mod sustinut, constant si puternic pe piata de asigurari locala, Romania reprezentand o piata foarte importanta pentru strategia UNIQA Group Austria in regiune.

UNIQA Group Austria este unul dintre cele mai dinamice si profitabile grupuri de asigurari din Centrul si Sud Estul Europei, lider al pietei austriece si jucator important pe toate cele 20 de piete in care are activitate, având aproximativ 17.500 angajati, 5,7 milioane clienti si aproape 13 milioane polite în 20 de piete regionale.

www.uniqa.ro

Expirat
Inspector daune lichidator – Non Auto  -  UNIQA Asigurari SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close